GAAAH

Nyss kommit hem från en trevlig dag i Ängelholm, med finfina vänner! Måste bara hata på att det går så jäkla dåligt att blogga via mobilen, blogg.se cpar verkligen. Någon mer än jag med detta problem?
 
Jag tänker slänga in ett blogginlägg om min föredetta foderponny, lite av mina problem med Louis och utrustningen jag äger, så fort jag har tid! Blir dock inte liiiika bra uppdatering från min sida när solen skiner. För vem vill sitta inne framför datorn när solen skiner, när man istället kan mysa på stranden med sina fina vänner, eller ta en tidig morgontur på hästen när det ännu inte e för varmt!
 
Nu blir det dags för sängen, ännu en tidig morgon väntas!
 
BE HAPPY!!
 
Puss o kram!
 
(vet att det e tråkigt utan en bild men nu har jag ingen passande o jag orkar inte fixa någon sååå, jag skiter i det)
 
 
 

Morgon morgon!

Just nu sitter jag i bilen mot hbg, ska inhandla lite random stuffs. Har varit ute och sprungit också så känner mig lagom härligt pigg!! Mamma fick rida Sibanta idag, så just nu rider hon tror jag ;) Blir in till Klippan sen fika och fixa naglarna med lina, sen ska även jag mot Ängelholm men kommer lite senare eftersom jag inte fick tid förrän 3 ;( men men hoppas alla får en mycket solig och najjjjjs dag!! Love My ,<3


happy girl!

Helt galet vad glad jag e, speciellt eftersom vädret har blivit så jäkla bra lagom till att jag slutade jobba, soooo much wiiiin! (Synd om er som redan haft semester med en massa regnande haha) Solen skiner i alla fall som aldrig förr så jag tänker gå upp nu o njuta av dagen.. Louis ska få en liten lugn runda i skogen eftersom han var ett litet as igår på träningen och jag ska ut o jogga en runda! Får se hur det blir med bloggandet ikväll eftersom jag ska iväg på återträff med min gamla klass! Men jag ska göra så gott jag kan, vill ju inte svika er hehe!
 
Säg gärna till om det e något speciellt ni vill läsa om!
 
Puss o kram, skumbanan!
 
 
 
 

Louis!

Louis är då min nya häst och nej man uttalar inte s:et! Har haft honom i drygt en månad så har inte riktigt lärt känna honom än.

Han är en mörkbrun tioårig vallack, som e importerad från tyskland. Han är ca 1.62cm i mankhöjd vilket jag tycker e alldeles lagom för lilla korta mig. Han försöker tänja på gränserna hela tiden o försöker verkligen bestämma allt själv. Speciellt nu i prövningsperioder. Men det lär ju bli bättre med tiden. När han skärper sig är han riktigt rolig att rida, väldigt mjuk i munnen o rätt så lätt för skänkeln. Han gillar att hoppa så det blir väl snart att starta vår första tävling! För övrigt e han en supermysig häst, som är väldigt kelen. Han älskar att slicka på allt o alla och har oftast öronen riktade rakt fram, då han oftast är väldigt positiv till det mesta!
 
Det var väl allt jag kan säga om min lilla häst i nuläget, ni lär ju få reda på mer med tiden, men är det något speciellt så skicka iväg en kommentar.
 
Ska se till att mamma börjar filma lite så att man har ngt att jämföra med i framtiden.
 
Bilder säger ju mer än tusen ord så varsegoda, här kommer ngr bilder ifrån vår första månad tillsammans:
 
 
Alla bilder är fotade av min kära vän, Sofia Lindeberg!
 
 

Sun is up!!

Ja vaknade verkligen på rätt sida idag, massa sol och mys! Klockan ringde 8 och då blev det på med shorts och sport bh, sen ut på springrunda! Kom hem och hoppa i poolen, sen lite frukost. Sen har jag legat och solat ett tag, nu sitter jag dock på frisörsalongen och väntar på mamma. Hästarna tar jag ikväll, så blir rida igenom dem i paddocken när det börjat bli lite svalare :)


Godmorgon!

Idag är en bra dag, det känner jag på mig! Solen skiner, jag har några veckor av sommarlov framför mig och framförallt har jag gått upp i tid så att jag hinner njuta av solen så länge som möjligt!
 
Jag ska bara smälta min frukost en stund sen ger jag mig ut på en joggingrunda, fyfan vad jag ska komma iform tills att skolan börjar igen! Hästapållen får skor idag så då jävlar ska det tränas dressyr!
 
Nu beger jag mig ut men lovar att jag ska berätta lite om min nya pålle innan dagen e slut!
 
PUSS!
 
 

back on track!

Precis som My berättade så har det hänt galet mycket sen vi var igång o bloggade sist! Jag har lämnat tillbaks min kära lilla ponny och skaffat storhäst istället! Mer om detta berättar jag imorgon, sängen kallar !
 
Fixade ihop en liten header som vi kan ha ett litet tag framöver. Med tanke på att jag bara haft min lilla häst i drygt en månad så har jag inte hunnit lagra på mig så många bilder än, men ha tålamod!
 
Puss och godnatt, hoppas att ni tar tag o börjar följa oss igen för utan er läsare e vi ingenting!
 
 
Puss!
 
 
 
 

Never back Down!

Men hallå alla söta! har väl gått lite mer än ett år sen jag la upp något här och kan ju säga att mycket har förändrats på 1 år..

* Maccis är nu såld och är upp i Kalmar med sin nya ägare Emma

Ni hittar dem på  http://loveponni.blogg.se/

* Jag har gått från blondin till brunett..

* Sen har jag gått första året på gymnasiet färdigt, bara två år kvar!! Jag läser handel programet ;)

* Väldigt nyligen har det kommit två ponnys till ;) En 4 årig c-ponny, Jänta som blir mitt lilla projekt nu i några år, tänkt att jag ska tävla och träna henne så hon blir såld! Sen en till c-ponny som kom häromdagen, den får vi ser hur det blir med, men tänkt att jag ska tävla den. :)

 

* Ja sen så klart har jag min älskade storhäst kvar! Sibanta som är så mycket mycket finare nu, hon går bättre än någonsin, så i höst kan ni räkna med en grym pålle på banan!!! 

 

Love, My <3

 


RSS 2.0