Förlåååt!

Hej bloggen förlåt för att jag inte har uppdaterat på två dagar... Känner mig grymt taskig :/
Man kan ju hoppas att ni förlåter mig (a) hehe men iaf , Go morgon på er hoppas ni har haft det bra och nu är det ju helg så det är bara till o TAGGA, Valborg ikväll och de ska man "fira" vet inte om man kan säga så om valborg men iaf, de kommer hända med bästa girlsen, kolla in på en av deras blogg ---> http://belindasvensson.bloggplatsen.se/ , hon skriver dock inte om hästar men om sitt liv och allt sånt, kan va värt en check ju ;)
Nu ska jag hem till mamma hade jag tänk, så ska ja rida och mocka och fixa allt, för sen bär de av mot perstorp igen :D najsnajsnajs:D
Och imon ska jag och Sibanta på helgträning = Markarbete och hoppning :)
Och om precis en vecka är det tävling för mig och Sibanta mahahah kommer bli kul hahah och kommer nog gå fort som tusan XD
men nu ksa jag dra ni får ha en bra lördag och det ska jag ha :)
possposs

Snabbis ;D

-hejj bloggen, Har gjort massor idag faktiskt jätte nöjd ;)

ska bara käka och duscha sen kommer inlägg på min awesome dag, har haft örnkavlen idag i skolan, sen jobbat och sen ridit :D

Poss så länge :)




@ Turkiet

Åhh, önskar att jag skulle kunnat stanna här för evigt men det går ju inte riktigt ! Jaja, tre dagar kvar så jag ska bara njuta ! Har nyss shoppat inne i Side och har köpt massor av billigheter !

Köpte :

* Converse

* Två adidas koftor

* Converse väska

För detta fick jag väll betala sammanlagt 800kr, hehe, snaka om att jag gillar att shoppa här ! ;)
Nog för att det är kopior men att köpa grejer som ser precis likadna ut hemma skulle kostat en ca 2500, så jag e nöjd ! Halva priset ju ! 

Allt e perfekt, men saknar min lille ponnyplutt ! 

Hoppas att ni har det bra hemma !

Pusspuss


@ Turkiet !

Hehe, jaa vad ska man säga, att ligga och steka i solen hela dagarna är verkligen ett svårt liv (a) Iallafall, allt här är toppen ! Maten e god, hotellet är super och här finns en del snygga killar, hähähä ! Nej bara en massa tyskar nästan, hahah, lite svårt när man pratar svenska ! Jaja, nu ska jag chilla och hoppas på en underbar semester, ses snart igen !! Måste också berätta att turkarna är ganska läskiga, haha, speciellt servitörerna, haha, tur att man e bra på karate ! ;)

Btw, har typ tagit tio bilder, sen dog kameran ! Och vet ni vad jag märkte sen ? Laddaren e hemma !!! :(:(

Pusspuss !


Trött som bara den!!

Usch va trött jag är, nästan bud på att gå och lägga sig direkt hehe.Men det hinner jag inte hahah, ska ut och mäta lite till paddocken och sen duscha:D

 ja i dag blev det en liten skritt runda på Maccis i skogen, mysigt värre! :)

Sibanta gick lite lätt på ängen faktiskt, hon gick som en klocka. Jag som tänkte att nää nu blir de inga krav och så går hon så jäkla bra ;) ibland förvånar dem oss heheh :)

Har även anmält Sibban till Tävling :D:D blir vår debut då, blir en LD+5 och en LC. Jag tycker det är lagom att börja på eftersom det ä första tävlingen för oss :) Kommer vara på hemmaplan dessutom :D

Har även tränat min lilla söta shettis idag, eller ja det är min kusins ponny, men vi har dem hemma hos oss då hon inte hade plats för den :)

bild på min kusin och en av hennes gamla hästar, Felix hette han jätte fin häst<3

Så back to de jag prata om, Ja Nelly heter då denná ponny vi har och hon är 5 år, jag och min lilla syster har börjat rida in henne o.s.v jätte duktig är hon och hon tycker det är jätte kul :D så här får ni en bild på mig och nelly haha lite liten häst eller va tkr ni ? ;)


hehe ser mega fet ut men jaa hah XD

men ni får ha de gott posposs



Home!

Nu e jag hemma från dryga skolan,, Men bara 5 veckor kvar så man kan ge allt nu :)

Min eftermiddag kommer bli rätt chill hade jag tänkt, käka ngt innan jag går ut i stallet. Där ska jag mocka och sen rida Maccis och Sibanta. Maccis ska jag skritta en runda på, så han inte får masssa träningsverk, sen Sibanta blir de ett lungt pass i skogen eller paddocken har inte bestämt mig än. Sen när de är klart tänkte jag ut och springa en runda, mest för att rensa tankarna från allt som snurrar där inne.

Ja ni får ha de gott så länge, så hörs vi sen ikväll :D


heheh söta öron eller vad :D?

possposs


Genom eld!

Hejsvejs bloggen! :D

Har varit en härlig dag idag eller vad säger ni ?

Var på påskhoppning idag ju, gick faktiskt helt okej.. haha med lite dramatik XD  Första rundan fick ja 4 fel haha ja ett stopp på första, men de var lix självklart så som ja red  ;) Men till dramat , vi kom på sista hindret och de låg i en rak linje på långsidan. Han gick i ett lite för högt tempo och blev lite flack mitt i linjen så blev ett konstigt hopp på sista,,,,och de leder till att han slänger upp huvudet så jag får de rakt på kindbenet haha mindre kul! gick med en is påse i mer än en halvtimme efter hah.

Andra rundan gick han väldigt bra, blev ett stopp på 6:an men de var jag som kom lite knasigt på 5:an så leder de till ett och annat hehe, drf man ska planera sina vägar väldigt bra, då problemen oftast kommer efter den där svåra svängen ;) en sak som är värd att tänka på!

Ja sen har resten av dagen gått åt till mocka och bygga övergångshagen ;) den blev skit fin och ska bli kul att se när hästarna springer i den och bockar m.m ;)

nej nu har jag duschat och ska kolla film, tänkte ja faktiskt så ni får ha de götttttt!

btw bilder och filmer kommer imon ;) 

possposs



Go Morgon!

Redan uppe! känner mig nästan duktig heh, Har precis ätit frukost så nu ska jag snart ut i stallet och fixa Maccis. Vi ska som sagt ner på påskhoppningarna :D mest för att det är roligt och lite kul eftersom de är ute och köra debut för året på hemma bana e rätt najs okså :D

Jaa Evelina har åkt ja, man kan ju hoppas hon har de bra där nere i Turkiet... Men ja tycker inte man kan klaga på vädret här hemma precis, ligger ju runt 18-25 grader såååå, man ska inte klaga!

Eftersom ja ska iväg nu så tänkte ja att ni kan få en bildbomb så länge, tills ja kommit hem eller va säger ni ? :D

Här får ni lite minne utav evelina, och väldigt coola bilder om jag får säga det själv :) Evvos hand och en godis bit, kolla va hon matchar den ;)





possposs


Godnatt"

NU ska jag sova hade jag tänkt, ska upp imon för då bär de av mot klubben! Där ska vara påskhoppning :D

Ni får kanske nåt morgon inlägg om jag hinner ;)

possposs




Scapa sports Dissas!

Jag kan bara säga att jag tycker Scapa sports schabraken har blivit tråkiga. Jag var väldigt glad för dem innan , men den nya modellen, No way asså! 

Nya Scapa:

  



Den äldre modellen:







Det är min åsikt, vad tycker ni ?


Solen <3<3<3

Hejsan , kör ett snabbt inlägg nu innan ja ska ut och jobba igen ;D

Solen steker sjukt najjjs! Har ridit alla hästarna och pysslat med lilla Nelly(bilder kommer) hon blev jätte sööt ;)

Nu ska ja ut och mocka och fixa lite, sen blir de nog sola en stund i solen.. :D

Kommer massa uppdatering ikväll :D:D riktigt blogg humör idag asså!


härlig sommar bild från hagen 2010 :D<3

pusspuss så länge

NU e ni bara mina! :D

Hehe jaa nu har Evelina åkt mot solen ;) men tycker faktiskt vi har rätt bra sol här i Sverige också eller va säger ni?
Ja iaf denna veckan ska jag blogg järnet och ska bli massa skojjsigt :D

Kan ju berätta att ja inte kunnat blogg dem senaste dagarna p.g.a att ja inte precis varit inne, har varit så sjukt jäkla härligt väder så jag har inte hunnit helt enkelt, sorrrrry säger ja bara!

Men åter till idag , ja har ridit båda pållarna. Red Sibanta i skogen med Erica som red på sin fina ponny! Verkligen jätte söt är den. Hon gick bra , var kanske lite för tittig men helt okej! Sen tog ja maccis på en mysss runda, bara njöt av att han var min, ibland måste man släppa det seriösa och bara rida på gose rundor och busa/mysa. Ja red in i skogen och klättrade lite, sen red ja på ängen och de va sjukt mysigt, han gick skit bra och bockade i galoppen som han alltid gör på ängen. Så sjukt underbart att veta att han är lycklig och att han kan släppa loss utan att bli för galen hahahah!

Ska vara med på klubbens påskahoppningar på måndag med Maccis, ska bli super kul faktiskt och har längtat så sjukt mkt efter ute tävlingar. Maccis älskar ute tävlingar och går alltid som en klocka ute, är så sjukt taggad inför sommaren så ni fattar inte :D:D

men nu ska jag njuta av mitt påskägg hehe Glad påsk alla läsare! :D

pusspuss

hahah gullig bild !:D


hihi nu ska jag hämta hö ;)

Lånar just nu min kusses data så att jag kunde skriva ett litet inlägg. Idag kommer jag nog inte hinna blogga något roligt eller intressant för jag ska till hästen nu och sen in till Helsingborg och kolla HIF ! Sen ska jag till min faster. Så hela dagen kommer försvinna, hehe, lägger ansvaret på My att hon ska lägga in något intressant inlägg ;)

btw, var på ekebo igår med merima och my och det var ganska kul ! Hehe, blev rätt så mycket dansande så e lagom seg nu ju ;)

Hoppas ni får en underbar dag !
 

Pusspuss


Bildbomb från tävlingen !

Haha bilderna på mig & Sparky e mest fail, så ni får se bilderna på Ange och Sparky istället ! Ni kan ju få se de andra sen som lite fail bilder, tror det skulle varit kul för er att se ;) men My e bäst för att hon försöker ! (L)



Pusspuss


Blev lite ändringar på schemat (a)

Jag sa ju att Sparky skulle vila men det blev riktigt mysigt väder så jag och Becka bestämde oss för att rida ut på en långtur i skogen. Blev hela 3h, med massor av mys ! Hahah, fast måste säga att det var första och sista gången jag tar fram en påse med kakor, uppe på Sparky. Han fick bokstavligt talat ryck och jag trodde faktiskt jag skulle flyga av, men jag överlevde utan att trilla av ! ;)
Jaa, han skenade verkligen iväg med mig och jag fick kasta kakorna ifrån mig och bara sitta och vänta tills han lungnat sig. Asså shiet, när jag fick kontroll på honom kunde jag verkligen inte sluta skratta. Hur dumt måste inte det sett ut egentligen:
Jag tar upp en påse med kakor, Sparky får damp och kastar sig iväg i en kaninskuttande gång och jag hänger halvt utanför hästen. Sen helt plötsligt kommer kakorna flygande, asså hahahah. Tro mig, Becka hade sjukt kul åt det HAHAHAHA ! xD


För övrigt så ska jag skriva mitt historia arbete nu, chiiiaaaoouuu ! ;)


Vädret ha varit helt jäkla awesome, de senaste dagarna så har blivit en massa solande ! :D


Dagens Schema :D

Klockan är ju nio så först och främst ska jag vakna till lite ;) Hoppade på sol så att jag skulle kunna sola lite, men det sket sig..

Resterande dag ser ut såhär:

* Sparky vilar, men jag ska ju fixa åt honom

* Jag har määängder av läxor att göra, eftersom jag ska vara borta ifrån skolan, jippie ! Det är ju bara att sätta igång !

* Bilderna från tävlingen ska redigeras och läggas in här på boggen. Har även lite videos som ska fixas ihop, från några dressyrträningar :)

* Jag ska packa lite, åker ju till Turkiet på lördag eftermiddag ! :D

* Joggar nog en liten sväng

Sen så blir det väll att chilla med film resten av dagen, AWSOME ! ((:


Random oredigerad bild på pluttis :)

Pusspuss


Gamla videor ! :)





Lite gamla videor, hoppas att ni inte blir uttråkade ! ;)

Pusspuss


Eslöv tävling !



Han var sjukt fin och bjöd som bara den, super att det går framåt för oss nu ! :))

Pusspuss


Bildbomben ! (:



Hahah, buuuus ! :D

Sådärjaaa, hoppas ni är nöjda. Nu ska jag bara fixa videon från tävlingen och sen se på film med mina kuuusiiiner :D

Pusspuss




Rubrik

Har varit götte väder idag men jag har mått piss...

Kan inte blogga nu vill bara lägga mig i sängen och somna från mina big problem och hoppas att dem löser sig...

Ses imon pusspuss


Redigerar era utlovade bilder ;)

Sitter och redigerar lite bilder från vår "fotodag", precis som jag lovade er så kommer de snart upp här ! Höhö, hittade världens gulligaste bilderna när han skakar sig, haha ! Han ser lite halvmongo ut då Haha !
Sparky plutti har fått på sig nya skor nu så han skrittar runder i hagen med nya skor och UTAN täcke, sjukt mysigt ser det ut ! Tänker även ge er videon från tävlingen snart !


Hahhaha, söööt va ?

Nu får ni klara er med denna bilden tills jag redigerat klart de andra !!

Pusspuss!



Najs Najs!

Go Morgon bloggen!

Idag ska de hända massor med skojsigt faktiskt! Jag ska ut och mocka nu hade jag tänkt så det är klart, sen ska jag rida Sibanta en mys runda i skogen i de fin fina vädret! På Maccis schema står det hoppning, kanske filmar om jag hittar någon som kan filma haha :) Ska även måla mitt rum hade jag tänkt om jag pallar ;)  

Sen undrar jag , vem vill ha bloppis ikväll ? har massor som jag ska sälja något av intresse, allt från träns, benskydd , ridstövlar, schabrak, tävlings kläder o.s.v ?

 
SÖt bild på vovven ;)


Hej hopp !

Känner mig sjukt oduktig som nästan inte bloggat något denna helg, fy på mig !!! Har haft så sjukt mycket att göra ! Ska ner och ta ut hästarna och mocka hos lille Sparky nu, sen får han skor ! Behövs verkligen för de är riktigt lösa nu ju ! Ikväll blir det dressyrträning, vi får hoppas det går bra ;)

När jag kommer hem ska jag bomba er med bilder och videor, vänta bara !!! Har typ 600 nya bilder från tävlingen och mysdagen med becka, hähä ! Så vänta er att bli bombade !

Förresten, tävlade ju i söndags och det gick supersuper bra ! :D Lägger in video sen också !



Sparky har fått ett nytt täcke, gulligt va ? :D

Pusspuss




Halloja

hajj bloggen!

Måndag, första dagen på lovet och det känns underbart kan jag säga.

JA vaknade vid 9 typ , sen gick jag upp och käka lite och gjorde vid mig lite snabbt. Sen åkte jag ner till Perstorp och jobbade i 4 timmar typ. Sen åkte jag hem och red båda pållarna, mamma va så snäll så hon mockade ^^ , Sen sprang jag en runda på ca.4 km. Så känns som en helt OK måndag!

NU har jag städat rummet lite , för imon ska jag måla klart det hade jag tänkt ;) Nu ska jag duscha en snabbis ochs ne blir de film med syster min :D

Ni får ha det gott possposs

 

Underbar helg asså!

Kan ju säga att jag inte har bloggat mycket haha , men jag har faktiskt gjort en hel del;) 

Kan ju börja med att helgen va bästa asså bara helt underbar. Massa trevligt folk och allt på en helg, vänner och hästar och lite mer ;) heh

Nu sitter jag i sängen och ska snart sooova, drömma mig bort där alt är perfekt och allt är precis som jag vill :D

Man har sina perioder i livet då man känner att allt ligger på samma bana samtidigt. De kan ju variera med att något är bra och något annat dåligt , men just nu ligger allt mitt på en balenserade lina där man inte vet om man ska bli stabil eller ostabil och trilla.. Men just nu känns allt jätte bra och nu vill jag bara fortsätta på samma bana och uppåt, men i sånna lägen är det viktigtatt passa sig så man inte blir blind. Det är lätt att man blir bild för sanningen, att man blundar för det som kan vara troligt,, men där gör jag ofta mina fel, jag blundar... när någon/något gör mig glad eller nåt, ser jag bara det positiva och glömmer (eller ja försöker glömma) tänka på hur det kanske är irl, och då brukar det alltid hända,, det går fel och jag förlorar allt bara för att jag inte tänkte mig för,, 

Ja livet är inte lätt men vi lever idag så , Dröm om morgondagen, minns gårdagen och lev i dag , ett simpelt citat som står i vårt kök , jag tycker de är ett bra sådant iaf.. 

Har ni några bra citat om vad som hälst, något som tilltalar er speciellt ?       

pusspuss


bra början på helg !

Hann tyvärr inte blogga igår, vilket e sjukt dåligt av mig !!!

Sjukt nice väder var det igår, red en runda på Sparky i skogen och Becka fotade riktigt fina bilder på honom ! *happyface* Blir att lägga ut några bilder under några dagars tid :D Om ni är riktigt snälla så KANSKE jag lägger upp en stor fet bildbomb ! Skyndade mig hem och sen begav man sig till en sjukt mysig och rolig tjejkväll hos bästa Fia. Rikitgt kul hade jag allt ! Jag och Fia var uppe till ca fyra, hehe, vi kunde verkligen inte sova ! Mamma hämtade mig vid tio och då stack jag direkt till stallet och fixade Sparky. Tävlade ju sen en Lb:1 och det gick helt okej. Han kunde lyssnat lite bättre och jag skulle kunnat rida sjukt mycket bättre men jaja, så går det ibland :) Fick 61, 724 % så det e ju helt okej.

Nu har jag precis duschat, ska bara göra vid mig och sen så ska jag till farfar och umgås med mina kusiner. Möter upp My på vägen hem och då ska vi mysa framför en film med apelsinchoklad och lösgodis (: Sen blir det ju bara att sova och ladda inför morgondagen tävling i Eslöv !

Hoppas att ni har en super dag så ses vi senare ikväll !

GLÖM INTE ATT KOMMENTERA OM NI VILL HA EN UNDERBAR BILDBOMB !! :)


Bjuder på en bild, vill ni e fler så kommentera ! :)


Pusspuss



Go Morgon!

Go Morgon alla mina kära läsare, jag har precis fodrat och släppt ut hästarna. Alltid lika roligt heeh, nej men dem har seriös damp på morgonen heh typ bockar som galingar o.s.v.

Jag tänkte faktiskkt gå och lägga mig igen , men vafan de är omöjligt, vilket suger menar vem fan e upp klockan 5 på en lördag ?  XD hahah

Idag är de lördag som sagt och det är fett grymt, älskar lördagar! så nu kör vi en liten To-Do lista så här på morgonkulan:D

To-Do list lördag:

* Blogga klart , sen blir de nog ut och mocka heh
* Kanske springa en runda, de skulle behövas iaf.
* Rida Sibanta i skogen och Maccis the same :)
* GÅ in och städa mitt fina rum ^^
* Duscha och fixa mig
* Åka ner till perstorp och kolla film:D
* Hem till Evvo och sovva där:)

Jag tycker det låter som en rätt chill dag eftersom att klockan bara är halv sju så det känns gött som fan. Sen får man ju inte glömma att man har påsssskLOV nu ja! Helt jävla underbart , har längtat massor efter ett lov från skolan så jag kan ägna tid till det som gör mig glad! :D
Men nu ska jag fortsätta min härliga Lördag, så att jag verkligen hinner allt ;D  hahaha

Ha det gött nu och sov inte för länge ;)

pusspuss

 Ego bild på moi :) snart blir man blond igen och det är gött:D


Underbar dag (:

Vädret under hela skoldagen har varit molningt och helt underbart kallt.. hehe, men så fort man stack hemåt så började det spricka upp och det blev en riktigt härlig kväll.
Hopptränade lite på Sparky för Ange i det underbara vädret. Hmm, hur ska jag kunna beskriva denna underbara känsla. Han hade en så enoormt härlig framåtbjudning men lyssnade ändå när man tog tillbaka honom, man liksom bara flög rundor över banan, sjukt härligt ! Ange hoppade också några språng så jag tog lite bilder på det. Inga bilder på mig och Sparky, men så länge ni får bilder på Sparky får ni vara nöjda ;)

Måste ju påpeka att Ange valde ett sjukt bra val när hon tog en rosa tröja, hahah ! Hade ju på Sparkys röda schabrak, men va tusan, det kunde ju inte ANge veta ! ;)





Pusspuss


Price Tag.!

Va ett tag sen heh ^^

Jag är grymt dålig på att blogg när jag mår piss, helt sjukt orkar lix inte göra något. Jag har inte någon skriv glädje och inte något jag vill skriva även fast det säkert finns hundra miljontals grejor jag skulle kunna skriva :P

I dag har jag varit sjuk, Jag har haft smällande huvudvärk hela dagen och haft hur tråkigt som hälst.. Så idag har jag hunnit göra pannkassmet, muffins, ute och gått med vovven och tatt in hästarna. HAHAH resten har gått åt till att ligga i soffan och sova hehe väldigt aktivt.

ja nu ska jag duscha och bara försöka chilla och tagga inför helgen:D

MIn helg:

Fredag: blir nog skolan ska försöka iaf sen ska jag hem och rida hästarna , möjligtvis städa rummet och sen ssooova! 

Lördag: Tänkte gå upp i tid , så jag hinner rida och fixa hästarna innan det blir för sent. Sen åker jag ner till perstrop och ska kolla film , sen hem till evvo och sooova:D

Söndag: DÅ bär det av till tävling med evvo och sparky, sen hem och rida.

Sen börjar mitt underbara påsklov som kommer gå ut på att rida och bara njuta av de som gör mig glad och dem som gör mig glada:D

pusspuss

 


bjud film !


Nu får ni en liten söt bjudfilm, hehe, han e så underbart gullig ! :)

Pusspuss


now rock your body !

Har haft en mycket myyysig dag idag, även fast vädret inte var super. Red ett underbart ridpass i skogen idag, utan större krav. Tror både jag och Sparky behövde det då vi ridit med sjukt mycket krav inför dressyrtävlingen i lördags. Var ju längesen vi bara busade loss. Red först igenom honom så att han kändes bra sen gasade jag i galoppen som in i. Lät honom ha huvudet var han ville, det enda jag bad honom var att lyssna om jag sa att han skulle bromsa eller gasa och det gjorde han super ! Snacka om njutande häst och ryttare som kunde sträcka ut sig ordentligt.


Gammal bild på Ange och Sparky, man ska ju inte underskatta hans hoppförmåga iaf ;)

Pusspuss


Veckans Schema ! (tidsinställt)

Resterade veckans schema :

Måste börja med att säga att skolan kommer vara sjukt chill denna veckan eftersom vi knappt har NÅGON läxa/prov, skööönt !

Onsdag : Nationella i engelska på morgonen, så håll tummarna ! Sparky ska skrittas en runda i skogen så jag hoppas på hyffsat väder så att vi kan ge oss ut på en riktigt lång skrittrunda. Måste jogga en runda + så ska denna veckans enda läxa göras, bokrecension.

Torsdag : Ska antingen rida en runda i paddocken eller i ridhuset, beroende på vädret. Ska träna lite på att göra halter, ökningar rida på rakt spår osv :) Tränar väll något själv också, får man hoppas !

Fredag : Sparky plutten ska ridas i skogen och han ska kännas helt genomriden. På kvällen bär det av till Fia och glo på film med goooa vänner ;) Myyys !

Lördag : Åker hem ifrån Fia vid 10 kanske, sen fixar jag till Sparky och mig lite. Klockan tolv börjar programridningen och jag rider ju inte i första klassen så jag kan nog chilla lite :) Sparky kommer bli ordentligt genomriden, lagom till hopptävlingen på söndagen ! På eftermiddagen ska jag förbereda inför tävlingen. Sötaste My sover hos mig på kvällen så att hon kan vara med i Eslöv !

Söndag : Upp tidigt och väcka lilla Sparky, sen bär det av till Eslöv. Väl hemma ska jag chilla lite, sen ska jag vara med underbaa Becka Bus. Vi kommer skert ha superkul !

Påskolvs veckan har jag en del att göra :
* Mina kusiner kommer antagligen.
* Måndag tar jag in hästarna
* Tisdag tar jag ut dem
* Tisdag har jag dressyrträning
* Torsdag kväll är det Ekebo med Merima & My, sjukt taggad till det faktiskt !!!
* Lördag, då dissar jag bloggen i en veca för att bege mig till Turkiet, JIIIIIIPPIE !!! :D

Pusspuss


DRESSYRTRÄNINGEN !

Jag har inga ord som beskriver hur sjukt bra dagens träning gick. Han va liksom helt klockren och såååå fin. Jag älskar att rida när det känns såhär ! Hoppas verkligen detta är vår vändpunkt, så nu kan det bara gå bättre !

I helgen blir det ju programridning på lördagen, LB : 1. Och på söndagen blir det hopptävling i Eslöv, taggggaa ! Ska bli sjukt kul ! My följer med och stöttar i Eslöv !

Förresten så tror jag att detta kommer blir det bästa lovet på MYCKET länge eftersom jag kommer vara sjukt buzzy, vilket e sjukt kul !! :D Kommer göra massa skoj !

Pusspuss


Bildbomb (a)

Här får ni lite dåliga men supergulliga bilder ifrån hagen. Fotade med mobilen så kvalitén är dålig. Han var så sjukt gullig den dagen :') Hahaha, det var bara tänkt att jag skulle mocka och sånt i stallet, inte vara med på bild, så måste erkänna att min stil är sjukt snygg ;)


Måste ju faktiskt börja med hur söt han blev efter att ha haft knoppar ! ;)


myyys i hagen (:


Vad tycks om vår sjukt snygga stil ! ;) hahah


Hahaha sjukt fina, ellerhur ?! ;)

Pusspuss


Hajsan!

Heej bloggen , tradigt väder som fan.... Ja nu sitter jag här nu duschad och tjockar mig med negerbollar :D

Ja det som hänt dem dagarna jag inte bloggat är tyvärr privata och kommer inte tas upp här på bloggen , tradigt men sant!



film från när jag små skuttade med maccis igår :) tror bara det går att kolla på om man är inloggad på Facebook , men jag ska lägga upp på youtube också ;)hehe

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt gotte med lite skön musik så ni får ha det gott! :D


REGN REGN REGN, JAG MÅR SÅ DÅLIGT !!

Vädret e riktigt piss så känner mig lite halvt deppad av att behöva rida ner till ridhuset och träna dressyr i detta underbara väder.. ! Ska ta med mina bedömningar från tävlingen så att vi kan se vad vi behöver jobba med till nästa dressyrtävling. Älskar att ha mål ! För övrigt e det ju hopptävling till helgen, på söndagen. Ska ju tävla i Eslöv. Det är även programridning i ridhuset på lördagen så funderar på om man kunde ta en klass där för, tävlandets skull. Det blir ju inte jobbigare för honom än om jag skulle ridit ett vanligt pass (: Isåfall blir det en LB:1. Ska höra med Ange vad hon tycker, men jag skulle iaf tyckt det varit kul ! Blir isåfall att rida i hoppsadlen, haha men det e ju nice ;)



Sådär ja ! Ikväll kommer det sötsöta bilder på mig och Sparky ;)

Pusspuss !


UNDERBART !


Här får ni videon från andra klassen ! (:

Va & tog in hästana precis. Undebart väder, älskar det !!! Måste bara säga att det bara är fyra dagar kvar tills det är lov och två veckor tills jag åker till Turkiet.. Jippie !!!! Var iaf ute på min första joggingrunda sen jag blev sjuk. Måste medge att jag hade världens bästa sällskap ! Jag kom på att jag inte skulle hinna rida och springa så jag drog ut lille Sparky på en joggingtur ! Mysväder va det ! Han fick inte bara gå och lata sig utan jag slängde på ett par inspänningstyglar sådet gick super och han fick jobba lite ! Han lyssnade helt awsome dessutom. Vad är även underbarare än att gå vid Sparkys sida med solen skinande i ansiktet, hovarna smattrande mot asfalten och ljudet av fågelsång.. OHHH, jag älskar det !!!!!!

Nu ska jag duscha och plugga lite så resten av bilderna från tävlingen + bilder "hemliga" bilder från igår kommer upp, så vänta er en bildbomb !! *happyface*

Hahahaha, gud vad jag är glad !!

Pusspuss


Liten söt bild från tävingen ;)


Jump Jump Jump !



Här får ni LC:2 ! Lite spänd och så men ändå nöjd ! Första dressyrtävlingen på flera månader ju ! (:

Lägger in LB:1 sen !


Nu ska jag ut i det fina vädret och rida och ta in hästarna ! Mys !
Pusspuss



Förlåt:S

go morgon bloggen förlåt för att jag inte uppdaterade igår, blir så ibland när det händer grejer vet ni ;) Ja iaf nu ska jag göra mig klar inför skolan så vi får höras ikväll , puss puss


Bilder från dressyrtävlingen !

Ursäktar kvalitén, solljuset var inte det lättaste att fota i för lille My ;) Sen att hon heller inte bryr sig om vilket stegläge hon fotar, det bryr jag mig inte om ;) haha ! Hon e bäst som stöttar mig iaf !


Haha, bäst laget här asså ;) Sparky - jag - Angelica & bästa kamerakvinnan My ;)



Jaha, nu får ni bara två bilder tyvärr eftersom det bara kommer upp "webbsidan kan inte visas", när jag försöker ladda upp en bild. Typsikt ! Laddar in resten imorgon ! :)

Pusspuss


dagens resultat ! :)

Hoppas att ni blir intresserade av att höra dagens resultat. Han var något spänd men kändes ändå bra. Vår första dressyrtävling på länge så han var lite rädd för domarna, hehe.. Men som sagt det gick super !!

* Första klassen, LC : 2, fick jag 181 poäng. Det var 64.64%. Det står i princip något spänd igenom hela programmet så när vi båda väl slappnar av kommer det gå super ! Det var tre placerade och jag kom på 4:e plats, haha, kul ! Dessutom var jag bara EN poäng bakom tredje placerad. That's life !

* Andra klassen, LB : 1, fick jag 184 poäng (63.45%). Han var mer framme och inte lika spänd. Några små missar från min sida tyvärr men annars var han super ! Det var fyra placerade och jag kom femma, hahah, skiiit kul ! dena gången var jag endast TVÅ poäng ifrån en placering. Hahah, skrattretande ! Men nästa gång så vet jag precis var jag har honom ju så, bättre lycka nästa gång ;)

FILMER & BILDER KOMMER IMORGON KVÄLL !!!

Pusspuss


Godnatt! ;D

Nu sitter jag i min säng och bara myssser, efter en rätt tuff dag:) Allt gick osm planerat och tilloch med bättre :D

Vaknade vid åtta tiden , och tog de lungt fram till tio då jag fixa mig lite , sen gick jag ner till tävlingarna i den sjjukt fina väder! Ja sen kollade jag på Evelina , ja jag tyckte det så jätte bra ut, men hon får berätta själv hur det gick då det inte var jag som red ;)

Åkte med Evvo till hennes stall, mitt pälsglans va slut hah så fick låna en flaska av henne, såå snällt :D

Ja sen kom jag hem till mamma , så gick jag ut istallet direkt och mockade ut maccis och nellys box och bytade till spån, nu när det är sommar kan dem små ponny busarna gå på spån ;) sen red jag och mamma en sjjukt mysig runda i skogen, det var helt underbart och Sibanta va jätte fin!

När vi kom hem släppte vi ut dem i hagen, sen gick vi in och åt lite mat. Mahahah sen började det roliga XD 
Borstade igenom svansen , sen klippte till den och benen. Tvättade den föredetta gula svansen som nu är vit, och flätade den.... Hahahah sen började vi fixa manen haha herregud va arg maccis blev , han kommer nog inte lyfta en fot imon, hah så söt han är när han blir sur XD Men nu ligger han, hoppas jag , och sovaer med fina flätor som i framtiden ska bli knoppar ;D hehe

Nu ska jag sova och tagga som fan inför imon pusspuss :)


har inga nya bilder, men kanske får nån imon :D


Håll tummar & tår ! :D

Det finns tre alternativ som jag kommer syssla med klockan 10:30

* Antingen har jag precis ridit mit första program
eller
* så rider jag det just precis nu
eller
* så ska jag snart in på banan

I vilket fall som helst hoppas jag att ni håller tummarna inför andra klassen ! Hehe, supporta mig lite skulle ju varit snällt ! Hoppas att My tar några fina bilder och att mamma filmar bra filmer ! Höhöh, det kommer gå såå bra :D Isf får ni massa av updates lagom till kvällen !!!! :D

Pusspuss





Help?!

Kan inte bestäma vilka stövlar jag ska ha hahah , vilka tycker ni ?

Tretorn eller suprime highrider läder stövel ?  





TO-DO list!

Jag kör en to-do lista idag då det känns som det behövs;)

* käka frukost och fixa mig lite snabbt
* dra ner till klubben och fotta evvo närhon tävlar ;)
* mamma hämtar mig vid ett så kör vi hem
* Mocka och fixa sånt
* rida först Sibanta en runda i paddocken, sen maccis ksa jag bara jogga lite:)
* Sen börjar det roliga , Rycka och klippa maccis man , ska även flätas.
* Tvätta, klippa och fläta svansen.
* Borsta igenom han så han blir snygg ;) 
* ta in benskydden och tvätta dem 
* käka och sen blir det lördags mysssssss! 
* SOOVAA! 

ja min lördag haha bäst jag sätter igång ;)



puss puss

  

Svar på komentaR!

Anonym om Top of the world.!:
Vilka bett använder du till dina hästar & vilkaa tycker du är okej att använda ? Till My :)

svar: Jag använder lite olika bett , då jag varierar mycket. Till sibanta använder jag tredelat och ett rakt bett , mina är väldigt smala. Då jag anser att hästen inte ska springa runt med massa grejs i munnen i onödan. På Maccis använder jag förnuvarnade Hackamore och det funkar jätte bra på han, blev ju tvungen att börja rida han bettlöst eftersom vi fick göra en rotfyllning på han. Men jag har börjat rida han på tredelat i mellan åt, men kommer nog förbli på hackamoret ett tag till. Ja asså bett är så svårt , menar har du en het häst som inte är så känslig , kan det ju kanske vara bra att gå på något skarpare bett ibland, men man ska variera mycket. FÖr dem flesta hästar kanske är heta i hoppningen eller skogen och då kanske man kan testa nåot skarpare bett, men som sagt varier bett i din ridning. Det finns så många olika bett och alla har sina olika funktioner , men visst kan jag tycka att det är lite sjukt att gå på jätte skarpa bett, när det inte är nödvändigt ,hästen blir hårdare i munnen ju starkare bettet är och det är inte så kul, att ha en het häst som dessutom är hård i munnen. 

hoppas du är nöjd med svaret pusspuss

  

Natteinlägg ;)

Klockan är nu två minuter över tolv och jag tänker krypa ner under täcket. Var tvungen att vara uppe tills schabraken var färdig tvättade så att jag kunde hänga de på tork. De är iaf färdiga nu så bäst att jag går & lägger mig ! Dressyrtävling om några timmar ju !!! Börjar känna mig liiiiite nervös, men jag överlever !

Nu ska jag gå igenom dressyrprogrammen några gånger i huvudet innan jag somnar.
Ser om jag hinner uppdatera innan jag sticker till stallet imorgonbitti, annars så uppdaterar jag om resulteten senare ;) !

Pusspuss !


Shake it

Heejjj bloggen , sitter här och myser! :) och shit va det har varit blåååsigt ute , håll i hatten typ! Mamma är så bäst så hon hade mockat åt mig, så när jag kom hem tog jag in Sibanta och longerade henne på ängen. Hon gick jätte bra och hon tyckte det va asss roligt och sprallade lite ^^. Sen tog jag in Macce ponke, fixade han lite snabbt och hoppa upp i täcke och gimma (med grimskaft än så länge xd) så red jag iväg te skogen , där vi klättrade och lite sånt, sen gick vi ut till min favvo äng verkligen älskar den ängen! Den är så öppen och solen lyser perfekt på den, så som man ser på film^^. Ja och travde lite runt där och sen bara helt plötsligt får maccis DAMP , han började bocka som en galning asså hah jag bara shhit! hah fick lite panik där ett tag men som tur va fick jag upp huvudet på han i sissta sekunden typ... tror jag var 10m ovanför hästen asså hahhha! underbart rolig känsla faktiskt hahaha! XD 

jaja men nu ska jag fredags mysa och förbereda mig inför imon , då det lär bli en lååååååååååång dag :)

pusspuss


Svar på fråga :)

"Hur länge till ska du ha Sparky , innan du lämnar honom till ägaren ? :) Ett halvår , ngn månad ? :)"


Ska jag vara helt ärlig så är jag inte säker på någonting just nu. Jag vill självklart ha kvar honom så länge som möjligt och jag ska minst ha honom året ut skulle jag tro. Det beror HELT på hur mycket det blir i skolan, då jag börjar gymnasium till hösten. Men som sagt ska försöka ha honom så länge som möjligt. Får vi bara lite självförtroende så ska vi förhoppningsvis uppåt i klasserna, vilket är superskoj ! Nästa år blir jag sjutton så jag skulle ju kunna ha kvar honom men som sagt, det beror ju även på hur Angelica, Sparkys ägare, tänker. Men jag vill verkligen ha kvar honom så länge jag tycker det är kul och har tid !
Har haft foderhäst i 2,5 år nu och har varit i stallet varje dag. Har inte tröttnat på att ha det så överhuvudtaget så jag tror jag är fast :)

Tack för frågan !

Skriv gärna frågor då jag tycker det är roligt att svara på ! :)

Pusspuss



Älska fredag !

Jaja, äntligen helg ! Nationella i engelska gick väll helt okej får man hoppas ! En sak kan jag säga iaf, det blåser så in i !! Man blåser seriöst nästan bort. Hoppas det lugnar sig lite senare då jag behöver jogga Sparky en runda i skogen. För övrigt så ska jag ju fläta och testa knoppa idag, hahah, det var typ fleeeera år sen jag knoppa senast :o

Sen jag red b - ponny närmare bestämt, hehe, jag har levt på stubbman och nerkliade manar...


Turbo hade ju stubbman så han var enkel att göra vid ;)

Sparky däremot kör på den väldigt snygga nedkliade manen.... *suck* så han också stubbman för det mesta hela tiden.

Jaja, fotar bilder på mina första knoppar sen b - ponny tiden imorgon !


Har någon något bra knep till de så kallade "Flyingeknopparna" så får ni gärna dela med er ;)

Pusspuss !!

Nu ska jag äta lite och sen blir det storskrubbning av Sparky ! :) Lär komma hem sent så lägger in ett litet inlägg då (:



Tävlingsplanering !

Såhär ser min & Sparkys tävlingsplanering ut ett tag framöver :

9 april : Dressyrtävling i Perstorp LC : 2 & LB : 1

17 april : Hopptävling i Eslöv 80 cm Ange hoppar 90cm8 maj : Hopptävling i Vinslöv 80 cm Ange hoppar 90cm

21 maj : Hopptävling hemma i Perstorp 85cm Ange hoppar 90cm

Vi tar det lungt med honom så att inget blir fel. Går dessa tävlingarna bra så går vi uppåt ett snäpp i klasserna. Sakta men säkert - ett ordspråk jag gillar ;)

Här får ni några få tävlingsbilder som är visade förr, men längesen ;)



Pusspuss


Tääävlingsoutfiiit !


Jaa eftersom det är dressyr som ska tävlas är det bara att gilla läget. Blir ofc en svart & vitt outfit. Vanliga, hederliga och stilrena dressyroutfiten. Hoppas det faller er i smaken, höhöhö !

Pusspussss !


What the hell ! :)

Sry för dålig uppdatering, är verkligen ledsen !
Igår kväll bestämde jag mig för att strunta i att starta datan så att jag skulle hinna plugga in fysik provet vi hade idag. Det gick riktigt bra iaf ! Problemet när jag ska plugga uppstår genom att datan är mycket intressantare än pluggandet ;)
Dressyrträningen i tisdags gick som sagt riktigt bra. Förbereder jag allt i tid så blir det sjukt bra ! Dagen idag var faktiskt helt okej, skolan var inte ovanligt seg iaf !
Red Sparky en runda i blåsten idag. Han kändes fin så känns riktigt bra inför lördag ! Taggataggatagga !
Haha, finputsade lite på Sparky idag. *Pust* han hatar mig men ändå (a) Ryckte liksom has man så att det kan bli några fina knoppar. Han kommer bli sååå fin !

Imorgon har jag massor att göra :
* Nationella i Engelska, stort sätt hela förmiddagen :(
* Resten av skoldagen.
* Snabbt hem och sticka till stallet. Rida en genomridande sväng i skogen. Hoppas verkligen inte att det blåser så mycket !! Tvätta Sparky, fläta hans man, putsa utrustningen, packa ihop tävlingsgrejerna och mocka osv.
* Äta, duscha och framförallt SOVA !

Nu ska jag lägga mig och sova !!!


Haha, vår ritt på Lördag ska se ut ungefär som Totilas ;) Hahah godd luck eller ? :D

Pusspusspusspuss....


I'm alive!

hejsvejs gottfolk :)

Min dag gick precis som planerat, har inte haft en så bra torsdag på länge :D brukar hata torsdagar , men denna va helt awesome! Så det känns som en grymt bra start på helgen faktiskt. I mon är det fredag oxh det kommer bli sjukt jäkla nice asså!

Jaaa man får väl tagga för nationella imon hahah -.-



puss puss

Top of the world.!

Hej bloggen!

I dag har det varit en jobbig men sjukt rolig dag , red maccis en jätte lång runda i skogen det va jätte mysigt! Sen red jag och mamma ner till paddocken , och sibanta gick skkkit bra där också! duktiga pållar jag har va ;)

Så nu har jag precis kommit in och ätit , nu väntar rymden på mig hahah nej skoja men har prov i mon på astronomi och har inte ens öppnat boken... men nu har jag hahha! Så jag ska pluggga som faan nu så jag kan skriva ett helt ok prov :)

tänkte köra resten av veckans planer nu ;)

To-do list för helgen :D

Torsdag:
Skola , Sola och fika med tess, sen hem till pappa och chilla :)

Fredag: Skola , hem och rida , sen hem till pappa och kolla film ^^ , sen sova antgligen.

Lördag: Gå upp tidigt så jag hinner med dagen , Ska ner till klubben och heja på Evvo som ska tävla på sparky :D Sen ska jag hem och rida hästarna , sen sak allt putsas och fixas , maccis ska jag knoppa o.s.v

Söndag: Tävling i åstorp LB och LB+5 så där blir jag väl resten av dagen ;)

sååå ni får ha det gött puspuss alla söööta! :)


outfit på söndag?

Ska hoppa LB och LB+5 :) Kan detta passa tror ni ? ;)



Träningen

Sparky pluttis gick bra ! Så fort jag slappnar av och förberader allt i tid blir det super ! Hinner tyvärr inte lägga upp fler bilder då jag MÅSTE plugga ! :( Har prov i över morgon men hoppas att det kommer in en liten film imorgon !! :D
Bara så att ni vet, jag taggar ihjäl mig till på lördag !! Så sjuuuuukt taggad :D:D:D


Hahah yeeeah, let's rock ! :D

Nu måste jag plugga och sen sova.

Pusspuss




Do it lika a dude ! ;)

Idag har varit en sån typisk dag då man helst hade velat ligga kvar i sängen och gosa med duntäcket, men nepp så går det inte till! Men skolan va helt OK , men asså shit vad jag faila idag.... Tog in sibanta och red ut på henne , hade på mig det jag brukar ha lix och sne börjar det SPÖ REGNA, och jag blir blöt in genom alla kläderna och Sibanta blev jätte tjurig..Men det var bara att bita ihop och ta regnet, så när jag kom hem fixa jag Sibban och slängde ut henne i hagen, tog in Maccis så han skulle hinna torka lite undertiden jag bytade om. Jag gick in tog av allt tog på nytt + regn jacka och såna byxor, sen går jag ut och gör klart Maccis och rider iväg i regnet , men vad tror ni händer sen.... JO DET SLUTAR REGNA,,,, så där satt jag på klädd för värsta översvämningen och så slutar det regna ,, lagom surt faktiskt!

HAHAHAH men iaf nu sitter jag iaf äntligen här, ny duschad och allt ^^ det är awesome!


pusspuss


Tisdagtisdag

Haft en riktigt underbar dag med massor av skratt, hehe ! Hmm.. det regnar ute men får hoppas att det blir bättre väder om någon timme då jag ska rida ner till ridhuset och träna dressyr. Ska bli riktigt kul ! Nu ska jag checka lite TV och har bestämt att ni får ett par bilder ifrån igår även idag. Lägger ut några varje dag tills de är slut ! ;)
Redigerar till några bilder ikväll. Ska försöka få mamma att filma !
Måste även plugga :(


hihi. en liten bild (:

pusspuss


Go MOrgon!

Vaknade för en halvtimme sen och jag precis käkat och borstat tänderna. NU ska jag sminka mig och fixa håret och hälst klä på mig något också haha!

Idag är det Tisdag , som brukar va rätt chill, typ slutar halv två och de är najs ju :D

MIn To- Do lista idag:

* Göra mig klar , sen dra te bussen
* Gå skolan till halv två, ta bussen hem
* Ut i stallet och rida båda två busarna i paddocken :)
* Sen ska jag mocka och fixa sånt skit
* in och duscha och plugga och sen SOVA!<3

aa men nu måste jag bli klar , så ni får ha det så bra , ses i kväll pusspuss



Smakprov !


Hahah, min farligt trötta lilla sötnos ;)


Skriver ett inlägg om maskar och lägger  in resten av bilderna imorgn för nu ska jag duscha !

Pusspuss !!


Monday Monday.

Det bästa med måndagar är att det är en hel vecka tills det är måndag igen, wiehoo !
Har haft en ganska awesome dag faktiskt.. hehe.. har iaf varit glad och sprallig för det mesta hela tiden (a) Sen att det stramar i hela huvudet, när jag rör mig är ju en annan sak.. höhöh.. har så jäkla mycket överskottsenergi, vill liksom bara springa snaaaaaabbbt *WWWRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMM* Men får vänta tills jag blir friskare igen ju ! Blir en lung dressyrträning imorgon om Sparky lovar att ha skorna kvar.
Gjorde inte så mycket med Sparky idag, pallade verkligen inte. Tog honom till paddocken och gick med honom en stund. Det var superfint väder så tog några bilder på fina ponny.
Fick även reda på att vi ska mocka ur hagarna från skiiit varje dag nu under en veckas tid. Vi måste bli av med de dumma blodmaskarna ju. Tänker skriva ett inlägg om mask, framförallt om blodmask. Tänkte att det kunde vara intressant att veta eftersom blodmaskarna är det farligaste maskarna för hästarna.
Så innan klockan elva ikväll ska jag ha gjort klart biologin, engelskan och även duschat.. haha, vi får se hur bra det går ! Ska även skriva ett inlägg om mask och lägga in bilder på plutte ponny, så får nog sätta fart nu !!

Pusspuss


Telling the world..

Hemma från skolan nu , sitter och pluggar till svenskan imon aha så drygt!

Jaja i dag fick pållarna vila för jag ska plugga och jag ska snart på ungdomssektion möte så nu ska jag fortsätta plugga massa -.-


En fråga till er läsare , vad tycker ni om sporrar, och varför tycker ni som ni tycker ? :)




Bilder säger mer än tusen ord ;)


Vet inte varför jag på något sätt gillar denna bilden :)

Nu kommer gamla översööta, oredigerade "ego bilder" på mig och Sparky, titta och njut ;) För 1,5 år sen, damn vad tiden går fort !!!


Han är så överdrivet social i vissa perioder & det är så sjukt gulligt. <3

& så avslutar vi med en liten failbild. Jag menar han e ju absolut lika söt & gullig mot de små shettisarna, som han e mot mig ;)

pusspuss¨


Skit helg !

Jaa, bokstavligt talat så har jag haft en jäkla SKIT helg. Det enda jag gjort, nine to five, är att mocka skit.. suck.. hahah. Hästarna har ju haft blodmask så de är nu avmaskade och hela hagarna är utmockade, jippie.. Det tog BARA två hela dagar. Tömde även ut boxen och red en liten sväng. Är ännu sjukare än förrut, genom att jag plockat bajs i komplett ösregn. Jaja, SHIT HAPPENS, HAHAHAHAH ! Så just nu ligger jag och tycker synd om mig själv som hatarmaskar och bajs över allt annat. Jag menar - maskar & bajs - same shit, different name !!

Nu ska jag lägga mig under täcket och frysa, ska försöka lägga mig i någorlunda tid !

HAR BILDBRIST !!! :( vill ha nya bilder NU NU NU ! Fast e ju tävling till helgen så kanske kan flörta upp någon snäll kompis, som vill fota lite !!  (aaaa)


Bild dressyrtävling i Viarp. Inte så fin bild stegmässigt men skit samma ! :D

Hoppas på en lugn och sansad ponny på banan och jag lovar att vi inte ska hoppa över staketet som vi gjorde på förra Perstorps tävlingen i dressyr (aa) ;) Heheh !

Nu ska jag sov, godnatt & sov sött !

Pusspuss


Tävling !

På Söndag drar jag på tävling i Åstorp :D:D:D:D

Ska hoppa en LB och en LB+5 på Maccis , kommer tagga ihjäl mig fan!



Nööjd!

Hej bloggen blivit svårt med uppdateringen denna helgen eftersom, jag knappt varit hemma. SÅ hoppas ni förlåter mig ;)

I dag vaknade jag vid sju hemma hos Lina , hade passat hennes barn, dem är sååå söta asså :P  iaf Mamma hämtade mig vid åtta sen när jag kommit hem, bytte jag om, gick ut i stallet och hjälpte mamma att fixa klart hästarnaoch sen åkte vi mot Skyrup! :)

Lina kom också dit precis innan jag skulle starta med Maccis en 90 runda då , så jag satte i gång och blev två stopp tyvärr på 1 och 4 an. På ettan fick jag inte igenom galoppen riktigt , så blev ett stopp där på fyran, det va en konstig sväng lix och hade inte kollat så noga på den när jag gick banan så tappade han i svängen då jag trodde den var större XD Men jaja efter det bara flöt det på som bara den , helt underbart. Sen tog jag en 100 runda på han också och där gick han som en klocka, blev ett stopp på tvåan för han blev flack men WTF jag va super nöjd! :D

Sen hoppade jag ju också Sibanta en 100 och 110 runda, detta är då andra gången jag är ute på henne så man kan ju säg att jag är nöjd! Var meningen att jag bara skulle hoppa en 90 och 100 bana men missade min runda på 90 XD Men iaf , blev ett ner i första klassen men andra va jag nolla i haha andra gången jag är ute och hoppar henne, så går jag nolla direkt på en 110 bana , hon är bara för söt!

Jaaa kan ju inte säga mer än att jag är nöjd!

Kan även berätta att jag har städat mitt rum och ska försöka måla klart rummet i dag hahah och jag som är helt död , borde ligga i min säng och sovvvvvvva! XD

Pusssssss!


Suuper gammal bild hah sööt han e ska nog sakffa sån lugg på han igen:D<3


 

Hahahah !

Förresten, det var ju 1:a april igår. Lurade ni någon ? ;)

Själv lurades jag bara med lite små saker men var inte riktigt på rätt humör ;o


Dagens schema.

Nu ska jag vakna lite och äta lite frukost och sen ska jag :

* Mocka hagen

* Fixa hos Spary ( fixa kraft, hö, mocka, fixa vatten och skritta en sväng)

* Hem & duscha.

* Sen kommer Fia och hämtar mig på hennes Moped Nils (a) :D

* Vi ska rida, fota osv ;) kan se om hon kan skicka lite bilder så att ni får se. Annars så får ni hålla koll på :
http://sofialindeberg.blogg.se/ !

Blir en intensiv dag för en lite sjukling som mig, men jag överlever ! ;)

Bloggar mer ikväll !


pusspuss


uschuschusch !

Vädret var riktigt jävla kasst idag ! Trodde nästan att jag skulle frysa ihjäl.. Brrrrr, säger jag bara ! Kan säga att jag mår sämre än jag gjorde för ett par dagar sen, känns nästan som om jag har feber igen. Min ögon tåras hela tiden och har så sjukt jäkla ont i mina bihålor. Fyyfan, har varit sjuk alldels för länge nu, så blir jag inte bättre till nästa vecka blir det att besöka farbror doktor för min del, uschusch !
Var inte med på gympan så kom hem för ganska precis en timme sen. Satte på mig myskläder och läste ur det nya nummret av digitalfot.
Ska iaf ner och avmaska Sparky senare eftersom det visat sig att de gått ner i vikt pga mask. Alla började tappa i vikt för någon vecka sen, men då trodde vi det var pga fällningen. De tog sig inte även fast de fick lusern så vi bestämde oss för att ta ett träckprov så vi skulle vara på den säkra sida. Så jippie, den ena hästen hade mask så då har ju alla det.. KUL ! Ska aiaf ner och avmaska honom och imorgon ska vi mocka hagar, yiiiehoo, vilken rolig helg !
För övrigt ska jag en runda till Fia, vilket ska bli kul ! :D På söndag ska jag plugga till fysik och svenska prov, guuud vad kul !  ((:

22 dagar kvar tills jag ligger och solar i Turkiet ! :D Lovar att fota massssssor !


Längtar till sommaren som kommer bestå av 5 veckors smmarjobb och 5 veckors vila ! :)



Pusspuss


RSS 2.0