INGET BLOGGANDE IDAG !

Detta blir mitt enda inlägg för dagen eftersom att jag ska iväg ikväll !

Men kan ju berätta för er att skon är på, så det blir dressyrträning ikväll trots allt ! Awesome :D


just nu är jag lagom dressyrtävlingssugen ! :D

Puss !


Sandra Träning (:



Mamma hann bara filma markarbetet, så det kanske inte är så jätte kul att kolla på (a) Men det är iaf en video :D

Ohhh, vill träna för henne snart igen !!! :D

Puss !


Hässleholm :)



Duktig poowwniie !


Trolleholm (:



Kom på att jag inte lagt in videorna från varken Sandra träning eller tävlingen i Hässleholm, så de kommer in nu inom kort ! :D

HAHAHAHAH !! Hur underhållande är det inte att lyssna på vår Perstorpskör ? ;) Haha, My är rätt söt att lyssna på hon också !



ohhh crap !!

Banan igår var ju minst sagt väääääldigt lerig, för det öste ju ner i stort sett hela tiden.. Men bästa ponny skiter ju i det :) Han var ju lite trög eftersom banan var väldigt segriden men han var ändå helt awesome !

Det värsta var att han nu har tappat en sko till... en framsko.. bajs !!
Underlaget måste verkligen ha sugit av den, så jaa nu blir det att få tag i hovslagaren igen.
Det är väldigt stor tur att han kommer den 5:e augusti, för att byta alla så att han slipper tappa fler skor. Men kan ju iaf säga att hoven såg väldigt fin och inte det minsta fläkt ut ! :D Wiiie !! Idag tänker jag fixa ihop videon och fixa lite hos skrutte ponny :)

Pusspuss

 


Dagens resultat : AWEEEESOOOME !!

Ponny gick superduper bra ! Vår första start i avd a och vi kom femma :) Lägger in video sen !

LC:n avd b, todde jag att banan var 1 - 8, men den var 1-9.. såå jaa det blev ju som ett stopp, när jag fick lägga en så kallad volt, men tekniskt sett så stannade han eller rev inget så han var awesome ! DUktig ponny!







Funderar på att beställa hem den översta bilden (:

Nu ska jag sova !!

Puss puss !!

Filmer kommer :)


Hallojaa !!

Ponny är glänsande och fin, utrustningen också !

Nu är det bara att hålls tummarna för att detta går awesome !!

Herregud vad spännande det kommer bli att tävla vår första avd a. Taggatagga !

Allt är iaf fixat och snyggt, så om det går kasst imorgon så har vi iaf varit snyggast, höhöh !!

Nu måste jag sova men håll tummarna, taaaack !!

Pusspuss !!








haha men hej det va ett tag sen ;)

jaa haloja!! nu e man tbx på bloggen , har verkligen inte orkat o blogga..

Men ja nu e jag hos evvo som satte mig framför datan för hon skulle käka, så ja nu boggar man, har cyklat hit och kan ju säga att jag blev lite blöt, lix vattnet rinner fortfarnade ner i anisktet -.-

aja blir mer bloggning sen för nu kommer evvo pevvo ;)

possposs





if I die young

hade egntligen tänkt att sticka ner till ponny nu men vädret suger så jag kryper ner under täcket igen och väntar och ser om vädret blir bättre snart..

Just nu har jag ingen blogglust, men den tar fart i natt kan jag lova !!

Så checka då, om ni e vakna ! ;)

Hittade några söta bilder från en av våra första tävlingar :)




Puss !!!



godmorgon bloggen !

Sitter just nu med Belindas data och ska cykla och ge hö åt hästarna snart.

Belinda är på jobbet så känner mig rätt ensam här (a

aja, bloggar mer om en timme

Pusss !


Who says, who says you're not perfect !?

Nu ska jag ner och rida på Sparky en stund. Blir en liten sväng i paddocken för jag vill känna att han är fullt igenomriden inför helgen. Imorgon blir det en liten mys runda i skogen och på fredag blir det lite lättare arbete i paddocken. Just för att känna efter så att allt stämmer ! Massor av mjukgörande och gasa - bromsa övningar just för att se om han lyssnar.

På Lördag blir det tävling, taggataggatagga !!! Ska bli så sjukt skoj, men måste fundera på vad vi ska ha på oss.. hmmm.. Ska iaf lägga upp bilder på alla mina schabrak när de är tvättade och sen hade jag tänkt att skriva en packningslista inför lördagen.

Får inte glömma att jag lovade er ett inlägg om hovvård och exemhästar.



taggataggataggataggataggatagga !!!!

Kommer inte bli så mycket bloggande ikväll eftersom jag ska sova hos min fina vän Belinda, men lovar att blogga så fort jag kommer hem imorgon !

puss puss !!




gamla bilder !






Jag kommer verkligen ihåg hur han var när dessa bilderna togs. De översta var i början när jag red honom och jag tror att han precis fått börja gå på bett igen efter att ha haft en vargtand. Kommer iaf ihåg att han var så grymt svår att ställa i båda varven för han trodde att han fortfarande skulle ha jätte ont. Så det enda han gjorde då var att jobba emot och vara som en tuuuung sten i handen. Egentligen inte så konstigt eftersom han inte var så tränad då :) haha skönt att känna att han är "lätt" att rida nu jämfört med innan !

Hoppbilden är ifrån en av de första gångerna vi hoppade tillsammans. Han hade nästan ingen framåtbjudning kommer jag ihåg. Eftersom jag desutom var van vid en racerhäst som Turbo, så tyckte jag Sparky var en snigel ;) Men nu är han pigg och glad och lika snabb som en ferrari ! ;)

Pussss !!!


Trött pålle & ryttare

Dressyrträningen idag gick riktigt bra. Asså shit hans ökningar är verkligen inget att leka med nu. Jag kan verkligen inte sitta ner i dem, men måste börja öva på det som tusan nu.
Taggar som bara den till klubbmästerskapet v.34, kommer bli helt underbart att tävla lite dressyr igen. Dessa veckorna fram till tävlingen ska vi jobba stenhårt så att jag har stenkoll på honom sedan. Skulle varit roligt att få goda resultat där !

Trötta som tusan blev vi iaf ! Höhö !

Ska se till att hitta någon underbar person som kan fota lite under nästa träning och så kan jag be mamma filma lite, så får ni se lite hur vi ligger till ! Låter det bra ? :D

Puss !


aww !




Hihi, awweee ! Känner ni igen denna lilla pållen ? ;)


all day ~ all night ~ wtf !

Bjuder er på en gooo låt bara för att jag är på så sjukt bra humör ! ;)

Ni måste erkänna att den är rätt härlig ! ;D

Pusspuss !


JIIIIIIIIPPIIIIIEEE !!!

GODMORGON BLOGGEN !!!

Jag hade en jäkla tur idag, min hovslagare skulle till Perstorp idag så han kunde slå på ponnys sko ! Så underbart för det betyder att jag kan tävla till helgen ! Awesome ! Bästa My låter mig låna hennes släp ! Måste bara ringa och prata med henne ikväll !

Ikväll tänkte jag sätta ihop någon rolig outfit och leta efter lite gamla bilder på mig och Sparky. Kan ju säga att vi förändrats en del ! (:

Tänkte även skriva ett inlägg om sommareksem och om dåliga hovar, så att vi alla kan få koll på hur vi motverar dessa jobbiga saker. Sparky har ju båda sakerna så jag är ju lite van !

Nu ska jag ut i solen en stund för vädret är helt awesome !!!

Pusspuss !!




baaaaajs !!

ponnybus har tappat en sko och jag behöver verkligen få tag i en hovslagare akut för Sparkys hov ser riktigt hemsk ut , blööö !! Vill verkligen kunna tävla i helgen !

Asså man kan ju bli lagom galen ! Jag sköter alltid om hans hovar. Jag oljar in dem ofta och brukar skölja vatten på hans hovar i 20min/gång. Vädret ute har ju inte ens varit torrt och ändå tappar han en sko efter 4 och en halv vecka. Han får dessutom ett tillskott som heter Hoofbuilder. Den verkar bra men, tillskott för hovarna tar lång tid innan de börjar verka helt. Har seriöst börjat fundera på om hans hovar helt enkelt aldrig kommer bli helt superbra. Han kanske har dåliga hovar i sig själv. Jag hoppas verkligen att det inte är så, för man måste lägga så mycket mer tid och pengar på hans hovar annars.
Visserligen brukar man ju behöva smörja in hovarna på en häst med bra hovar också, just för att de ska hålla sig fina. Men man kanske bara skulle behöva olja in de någon dag i veckan, istället för varenda dag. 
Sen när han hela tiden tappar skor så blir det glapp i ridningen hela tiden. Känns ju som om man missköter ridningen när man inte kan rida alltid.
Det sjuka är att även fast hans hovar är dåliga nu, så var de 10 gånger värre förra sommaren. Då kunde det gå några dagar och sen tappade han en sko igen. Vill verkligen inte att hans hovar ska bli så igen, så det är bara för mig att kämpa på med hans hovar.
Ska även börja med att smörja in hans kronrand ännu nogrannare och verkligen se till att hans hovar alltid är fuktade. Då borde hans hovar inte ha någon chans att bli dåliga igen.

Ska verkligen göra allt för hans hovar nu, för en häst utan hovar funkar verkligen inte !!!

Någon mer än jag som har en häst som har problem med hovarna ? Kan ni vara snälla i så fall och slänga in några awesome tips här på bloggen !? Skulle betyda massor, för som sagt sak verkligen göra allt jag kan för att hans hovar ska bli bättre !

Ja, det är ju tur att Sparkys hovar inte ser såhär dåliga och vanvårdade ut !

Usch usch usch ! Förstår verkligen inte hur vissa folk kan låta sina hästar bli så sjukt vanvårdade. Jag skulle mått så sjukt dåligt av att se ett djur i ett sånt här skick !! Kan ju passa på att ge en STOR DISS till ovälskötta hovar !

pusspuss & godnatt !



godmorgon bloggen !

Vaknade för ca 2 timmar sen.. Känns så sjukt underbart att inte vara på jobbet när det är måndag. Stannar väl hos Fia i någon timme till och sen är det bara att ta på sig och rida hem igen.

Lilla ponny är inte tjock som en tunna iaf, höhö, tur det !
Asså det är nästan hemskt att längta efter jackor och mössor mitt i sommaren, men vädret är ju för jäkla dåligt så klandra mig inte !
Här är två grejer som jag absolut inte tackat nej till ! Måste bli ett inköp av detta till hösten. Lagom till min födelsedag i november kanske ?
Kingsland pannband & kingsland jacka ! Så sjukt snygga !
Vad tycker ni ? (:
bloggar senare idag också !!


nattbloggning.se

haha ridturen till Fia tog så mycket längre tid än vad den behövde ta.. ni vet, jag har ju en ponny som blir vettskrämd för småsaker som är nya för honom. "HJÄÄÄÄLP, en sten som jag aldrig sett förut ! Den kommer äta upp mig !"

Just nu sitter jag iaf med Fia och gör absolut ingenting ! Haft en härlig kväll och kan lova er att ponny är nöjd. Han får ju lite mer gräs här än vad han får i vanliga fall ! Lägger ut bilderna jag fotade på honom om någon dag ! Haha, han stod typ 2m innanför staketet i några timmar och bara käkade. Mumsigt värre !

Tänkte att jag kunde berätta en rolig sak för er ! Till helgen tävlar jag och Sparky en klass i avd a istället för avd b ! Känns riktigt roligt att få gå ett steg framåt och vilket jag hoppas och tror på så sköter vi oss båda !
Min sjukt snälla farfar kör mig och My på tävling ! Awesome !

Kan ju även berätta att Nisse varit helt galen nu senast när jag ridit honom. Han har ju fått på sig skor nu så nu springer han på som bara den ! Han bockade även som en galning av lycka när vi red i skogen efter Jasse. Haha sjukt gulligt, tur att han inte fattar att man kan använda ryggen än..
Han ska ju snart på treårstest & utställning så det är bara att hålla tummarna för att han blir bättre och bättre nu !

Skickar upp mitt schema här om några dagar så ni får se min planering !


Fick bli en underbar bild på en av Fias pållar. Erkänn att hon e en awesome fotograf !!! :D


Jag tycker My är lite dålig på att blogga, men kan ju meddela att hon lever !! ;)

Btw, finns det något speciellt ni vill läsa om så säg till !

Funderar på att fixa någon slags av tävling ? Låter det intressant ? (:

Pusshej !




@ fias place

Resan till Fia gick mycket bra, helt utmärkt!!! :))))))))
Nu sitter jag hemma hos VÄRLDENS BÄSTA OCH SÖTASTE FIA!!! :D Hon är bäst i världen och har världens finaste hage som Sparky lånar just nu! Han är damphäst.se just nu men han lugnar nog ner sig när vi trycker i honom piller med små glada hästar på!
Lånade Fias kamera och fotade henne lite när hon red på sin dinosaurie aka Misty, fotade lite på Sparky också. Btw så har Fia och jag klippt ihop en för jäkla kul video på oss från vårt sommarjobb som jag ska bjuda på här i bloggen bara för att jag är så himla snäll!
Nu ska jag kolla på film och dricka massor av pepsi så jag inte däckar klockan nio,
HEJSVEJS HA DET BÄST ! :D
Söta cheyer!!! :D

Godnatt kära läsare !

Imorgon rider jag till bästa Fia & stannar där över natten ! Kan lova er någon slags kvällshumor och förhoppningsvis en massa fina bilder på pållarna :) hähä, kan säkert sno Fias data under någon minut iaf ! Jag får väl vara snäll så kanske hon lånar den till mig ;)

Kan även berätta att det blir tävling i Trolleholm till helgen, känns riktigt skoj faktiskt ! :) Lilla ponny sköter sig nog ! ;)

Några bilder på Fia & Nemo !



Har ni inget annat att göra så lovar jag er att ni inte blir besvikna av att besöka Fias blogg. http://sofialindeberg.blogg.se/ På hennes blogg får man följa henne och sina underbara hästar. Hon bjuder på underbara bilder, intresssanta texter, humor, horsemanship & jaa allt man kan begära av en blogg ! Man behöver inte vara westernryttare för att gilla hennes blogg, för tro mig, man är fast ändå ! Förtroendet mellan henne och sina hästar är också något som är underbart att följa !

Pusspuss !!




Resten av shoppingen !

Jaa utom tävlingsschabraken så är detta massor av saker jag hade tänkt köpa ! Snacka om shoppaholic ! (a) Inte helt säker på om jag ska köpa bruna eller beiga ridbyxor, vad tycker ni ?



Ja, utöver hästgrejerna behöver jag köpa några vanliga koftor att komplettera mina hästoutfits med. Kan se om jag hittar rätt färger på t.ex. H&M, men det borde inte vara några problem. Sen så måste jag skaffa mig ett par billiga gummistövlar å att jag slipper bli blöt om fötterna !

Pusspuss !!


Lalala !


ojojoj, vad jag e shoppingsugen ! Shit, jag kommer handla skit mycket när jag får min lön ! Jag vill ha nya stövlar, ny hjälm, tävlingsschabrak, träningsoutfits osv ! Så det lär dessvärre inte bli några märkesgrejer för då skulle mina pengar varit slut vid det här laget. Som ni ser på bilden funderar jag mig på att införskaffa mig schabrak och luva i dessa tre färger. Skulle varit sjukt kul om man kunde byta lite mer och få lite variation. Det röda schabraket har jag ju redan men behöver inskaffa mig en luva till det. 

Vad tror ni om detta ? :) 

Jag red en runda i skogen idag, men medan hästarna åt sitt hö passade jag på att sopa stallgången och sedan filma en liten rundvandring i stallet. Hoppas ni är intresserade att se hur jag har det för jag tänkte fixa in videon här under dagen !

Nu när jag är ledig har jag börjat ta hem alla schabrak för de behöver verkligen tvättas ! Har en del, haha ! Jag har varit sjukt lat nu under två års tid och köpt nya schabrak istället för att tvätta så jag har inte tvättat ett enda schabrak sen jag fick Sparky (bara tävlingsschabraken) haha har liksom börjat märka att de rena schabraken bara blir färre och färre (a) Så nu kanske man kan fixa ihop några häftiga outfits som jag inte tänkt på innan med de rena schabraken ! Tänker fota några av favoritschabraken och lägga upp här på bloggen under veckan !

Pusspuss !



HEEEEJ !!!

SJUKT UNDERBART !!! Nu har jag slutat jobba, så nu kommer bloggandet igång igen på allvar !

Dessvärre så är det mitt i natten nu, så bloggar imorgon ;)

Pussss !



uschuschusch..

tur att jag bara har en veckas jobb kvar för jag känner mig helt fruktansvärd död i kroppen. Pallar ingenting just nu.. Det enda jag gör är att rida på världen bästa ponny efter jobbet. Tur att något kan göra mig pigg och glad :)
Men snart är jag rik och då ska det shoppas :D

Pusspuss, vi ses kanske någon ddag i veckan annars ses vi när jag slutat jobba ! Känner mig som en svikare men ja, det är ju som det är !




TBx

Heyy nu har jag jobbat klart,, är helt slut asså helt sjukt är detXD

Men det är ju positivit för då har jag mer till Falsterbo ju ;D

Men hinner inte berätta nu,, för ska ut och rida hästarna,, Ska klättra och skritta Maccis och sen ska jag ut på Sibanta för  att se hur hon går,,sen får jag ju se vad jag mer gör :)

Men loooooovar att ikväll kommer sån lista på det jag ska köpa ;D

possposs

<3





Jag har inte glömt er

Vi börjar med att säga godmorgon! Sen kan jag ju säga att det har varit svårt att blogga då jag varit i perstorp och mitt internet är inte det bästa där.. Men nu är jag här och stannar här ett tag iaf :)

Just nu håller jag på och göra vid mig för jag ska åka och jobba en stund,, jag jobbar på min pappas företag,, där min styvmamma jobbar det är typ en blom butik med lite alltmöjligt t.ex. kryddor/marinader, tavlor, krukor/vasar, ljus/ servetter, choklad/ sylt, jaa sen massa prydnads saker,, så ja lite av allt. Jag brukar jobba där när det kommer nya saker för då ska allt prisas eller när det ksa st'ädas på lagret haha vilket är mindre kul ;)

Men ni vet jobbar man så får man pengar oh det är det jag är ute efter,, speciellt nu eftersom det är falsterbo snart,, för min del då blir det på onsdag :) då jag ska dit för att hejjja på en super duktig tjej ,, Emma Blomberg heter hon, som ska ställa upp sitt andra år på falsterbo i ponny galopp. Hon kom 3:a förra året så då kan vi hoppas att hon tar hem det iår. :) Ja Emma är då en liten tös från klubben,, träffar henne rätt ofta då vi åker på nästan samma tävlingar och för vi rider på samma klubb såklart ;D

Ikväll tänkte jag lägga upp lite vad jag hade tänkt köpa i falsterbo ,, så ni får ha det super tillsdess!

possposs


och visst är det gott med lite jordgubbar ;)


RSS 2.0