TJOO!

hÄRLIGT VÄDER!! Här i skåne iaf ;)

Jag kan ju bara säga att det gillas sjukt mkt från min sida :D Eftersom att jag är vit som en spöke haha!!

Har hjälpt mammi med vårt däck,, där sak upp sånna pinnar,, typ räcken tror jag det heter XD

Men nu ska jag äta lite jordgubbar,, så ni får hade gött och glöm inte smörja in pållarna som har rosa nosar,, så era hästar inte blir som rudolf med röda mulen ;) 

Helosan Sol är bäst ;D

 




possposs


Varje dag lär man sig ngt nytt :D

Man säger väl att man ska lära sig 3 nya saker om dagen,, och detta har jag lärt mig idag haha




Men ni förstår nog hur detta slutade,, jag gick över och slog i knäet haaha,, men bilden blev rätt cool tkr jag iaf :D

Men en sak som är mindre kul är att min älskade lamicell hjälm har gått sönder,, den höll längre än jag trodde faktiskt köpte den för två år sen på Göteborg HS,, så bra hållbarhet för 980 kr :)



Så denna kommer jag köpa i Falsterbo tror jag iaf,, vem vet jag kanske hittar någon annan ? :)

Och  ska jag vara helt ärlig vet jag nästan inte vad jag ska köpa mer,, jag behöver lix nya vita ridbyxor,, träns med martingal till maccis och sen nya tävlingssett till båda hästarna och sen massor med ánnat så ja jag kommer nog inte kommahem därifrån rik iaf hehe!

possposs!!


Haaaallojaa alla glada ! :D

kan ju börja med att vädret varit heeeeeeelt underbart, så lite färg har man fått ;) Det var lite varmt att jobba,men jag ska INTE klaga ! :D

Det blev även så att jag fick rida tre hästar idag, skoj ! Red först en runda på Nizze. Red för första gången utan någon som ledde och han var jätte duktig ! Lite tvekande men det får han ju vara i början nu när allt e nytt ! Red även en runda på Jasmine, men red inte så mycket på någon av de för flugorna var helt hemska. Hästarna hade ju tyvärr allmänt damp av det... 

Red Sparky en runda i skogen barbacka, efter det. Hehe, meningen var att vi skulle ta ett lugnt pass, men tack vare knotten ville Sparky inte gå med på det. Blev en del galopp för att komma undan de dumma djuren. Hade ändå sprutat in han i massa flugspray, ohhh, helt hopplöst !

Tror aldrig jag skulle pallat vara häst. Tänk att alltid ha en fluga, mygga, knott eller något annat kryp på sig hela tiden. Måste vara sjukt jobbigt. Nog för att de är på oss människor också,men mot hästarna är de typ 100 gånger värre. Det riktigt svärmade knott och mygg runt Sparky när vi var ute. Stackars ponny ! Man kunde riktigt känna hans frustation. För övrigt gick han väldigt bra. Han har blivit väldigt lätt att få tillbaka från ökad till samlad galopp nu. Känns helt awesome att han börjar bli mycket starkare nu !

Dressyrträning imorgon, tagga !!!



Detta flugsprayet använder jag & det är det som funkat bäst för mig, men finns det någon dunderprodukt som ni använder som jag missat ? ;) Finns det någon flugmedelsprodukt som funkar bra för er, så säg gärna till ! :)


FÖRRESTEN !!!! Vill bara ge er ett litet tips ! Smörde in Sparkys täcke idag med lite anti-bite. Råkade nog få lite på läppen och jag kan lova er att det inte smakar bra !! Haha, så för ert eget bästa.. Skippa att få in det i munnen ! ;) HAHHHA !!!

JAAAAAAAAAAAAAAG E SJUUUUUUUKT SHOOOOOPPIIIINGSUUUUUUGEEN, tur att man får lön snart !!! :)

Pusspuss



Nu Taggar vi!!!

Falsterbo om 5 dagar!!,, vilka ska dit och vilka dagar ? :)

Själv ska jag dit den 6 juli då kanske vi ses ;D



red doris igår barbacka,, gick jätte bra,, hon är bara för sööt också :D

Nu blir det ut och skritta alla hästarna,, Sen ska jag ut och gå en runda med mamma tror jag :)

hade gott så länge,,IKV kommer lista på saker ja gksa köpa i Falsterbo :)



Tagga till jobb imorgon !

Hehe, jaa, en ny jobbevecka startar imorgon så det är dags att inta sängen !

Om några dagar lovar jag att visa min framtida tävlingsplanering, måste bara prata lite med Ange först. Vill iaf helst vara med på både hopp  - och dressyrallsvenskan. Hoppningen kommer jag iaf ha skjuts till, eftersom My ändå ska dit. Måste bara få skjuts till dressyren också, men det ska nog inte vara några problem ! Glad att hoppningen och dressyren iaf inte ligger precis samtidigt ! :)

Så som min planering ser ut än så länge, så håller jag tummarna för att hinna vara med på två hopp -träningstävlingar, en hopptävling och ett klubbmästerskap innan hoppallsvenskan börjar. Bara att hålla tummarna att allt går ihop sig ! :)

Pratade med min dressyrtränare och hon tyckte det lät bra att jag passade på att tävla mycket nu i sommar/höst, så kan han få det lite lugnt i vinter när det ändå inte alltid går att rida ! :) Men har sett till att det max blir två tävlingar i rad,så att han inte blir tävlingstrött !

Hur mycket tävlar ni under vintern ?
Går era hästar/ponnier på sommarbete ? :)

Pusspuss !!





Men halojaa!

Nu är jag tillbaka från en lång dag i dagstorp,,! Jag skulle ju hoppa två klasser en 80cm och en 90cm,, haha jag kan ju säga så att mamma ska aldrig låta mig läsa karta igen iaf,,
haha ja vi kom en halvtimme senare, så jag sprang till sekerarietet och anmälde mig, sen sprang jag till transporten och tog ut maccis , hoppade upp och då hör jag att dem kallar på mig, vid framhoppningen och jag bara jaha okej , fan va kul då!!

så allting blev jätte stressigt, och bara fel, det blev alltså på 7:an ett ner och på 8:an stannade han en gång.. Jag var jätte stressig och inte alls lungn, så jag stressade han jätte mkt och ja , det hade varit bättre om jag inte hoppat denna klassen om man säger så,,!

Så jag drog ett streck över den rundan,, och tänkte på nästa runda ist,, Då tog jag ut han mkt tidigare och skrittade rfam en stund,, sne gick jag in och började rida fram han,, kollade så att han var vaken och lyssnade på mig,, sen gick ja gin på framhoppningen hoppade krysset två gånger och han skuttade på bra. Sen tog jag räcket en gång och han hoppade jätte bra,, han verkligen sög och va jätte positiv till hoppningen,, sen en gång på oxer som också gick bra!

Jag kommer in på banan och rider runt och bara andas och tar det lungt,, sen rider jag rundan och det slutade med ett lite pet på 4:an,, som jag kom inte för nära på, så blev det ett litet pet bara,, så jag är jätte nöjd med han!! Det var väldigt varmt också idag men det är bara härligt tycker jag :)

Ni ska få lite filmer från idag och från pay and jumpen med Sibanta :)

Men först ska jag ut och skritta sibanta en runda och sen klippa gräset,, så ni får ha det gött så länge

possposs


Bild från vinslöv ,, rätt nyligen tagen


sen från dagstorp Förra året!


Söndag !!

Nu drar jag ner till stallet & rider en runda på ponny ! Sjukt skönt att slippa mocka iaf ! (a) Sen bär det av till helsingborg (:

Vi säger lycka till, till Angelica Bjerle, Sparkys ägare. Hon tävlar i Åstorp idag på hennes storhäst Tracey ! (: Vi får hålla tummarna ! Hennes blogg hittar ni på  
http://bjerlea.blogg.se/ ! :)



Har tyvärr inga hästbilder, här på mammas data. Så fick bli en bild på mig och my, innan skolavslutningen. Kommer sakna att gå i samma klass, som min undebara vän. Tur att vi iaf kommer gå på samma skola. Jag älskar dig My, glöm inte det ! <3

Får ju inte glömma att även önska My lycka till ! Hon tävlar ju på Maccis idag ! Håååååll tummarna !! :D

Pusspuss

(Ser om jag hinner slänga in videorna ikväll, annars blir det i veckan ! :))



Tidsinställt schema !

Tänkte att ni ville ha reda på lite av vad jag ska göra inom de närmsta dagarna ! ;)

Söndag : Sparky ska skrittas & joggas lite i skogen. Sen ska jag spendera dagen hos min faster för att fira min lilla kusin ! (:
 
Måndag : Jobba. Sparky ska gå en sväng i skogen med massor av galopp och konditionsträning. Ska även hjälpa till med Nisse en runda.

Tisdag : Jobba. Dressyrträning för Elisabeth. Hoppas på bra väder så att vi kan rida ute igen !

Onsdag : Jobba. Sparky vilar. Ska hjälpa till med Nisse.

Torsdag : Jobba. Sparky ska gå en runda i skogen.

Fredag : Jobba. Dressyrpass med ponny i paddocken.

Lördag : Skogen.

Söndag : Markarbete i paddocken.

Helgen e lite oviss, men nu har ni iaf fått se mina planer ;)

Någon dag denna vecka ska det även hämtas en masssssa hö från My ! :D

Aja, hade bra !

Puss !





tre hästar !

Johanna frågade om jag ville hjälpa till med Nisse vid tre tiden och även fast jag var lagom trött så tackade jag absolut inte nej till det för jag tycker det är så fruktansvärt roligt att rida mer än en häst ! Det är ju även väldigt lärorikt ! Inte för att man rider så mycket när man hjälper till med Nisse, men riktigt roligt ändå !

I alla fall, Johanna ledde Nisse med mig på ryggen en runda i skogen. Han är så sjukt duktig ! Andra gången med sadel och ryttare. Han sköter sig verkligen super och han är läskigt lik Sparky till sättet. Han är lika hårdhudad som Sparky, men det beror väll på att han är ponny helt enkelt ;)

några bilder på Nisse :)




hehe, känner ju mig lagom stor på honom!

När jag ändå var där så passade de på att kasta upp mig en sväng på Jasmine. Hon är rätt speciell och man måste vara sjukt lätt i handen annars blir hon tjurig. Det gick bra även fast det var lite ojämnt att rida i hagen. Kändes roligt att rida lite på storhäst då det inte är något jag brukar göra ! De få gångerna jag rider på en storhäst är när jag rider Sibanta, men det händer ju inte så ofta !

slänger upp ett par bilder här på henne. Haha, hon har typ världens längsta öron ;)


lite tjockis e hon allt just nu, men hon e iaf sjukt snäll ! :)

Ja, efter att jag ridit Jasse så skjutsade de ju hem mig så att jag kunde rida min egna lilla buse, så blev som sagt att rida tre hästar för min del. Men det är ju bara kul !

Nu är jag riktigt trött så bäst att inta sängen, GODNATT !!!!

Pusspuss !


:)



vänskap

Sparky bomb ;)

Red ett dressyrpass på Sparky i paddocken och jag kan knappt förklara med ord hur bra det gick ! Allt gick så klockrent ! Han lyssnade på allt så jag kunde verkligen ta mig tid och koncentrera mig på exakt hur jag satt. Så grymt nöjd efteråt ! Jag kände bara att jag ville ut och tävla dressyr nuuuu !! Hahah så sjukt taggad för jag kan verkligen känna att vi har utvecklats mycket sen förra tävlingen. Han lyssnar så sjukt mycket bättre nu, så skulle varit kul att få lite högre procent ! Ojojoj, hoppas det fortsätter på detta hållet ! Sen att han kommer blir spänd på banan är en annan sak ju men allt kommer bli bättre och bättre ! Har dessutom aldrig tävlat dressyr ute på honom men skit i det ! ;)

fotade några bilder på en nöjd ponny efter passet!


ponny har bytat hage och fått två nya polare eftersom han ska gå ute med de om nätterna också ! De börjar gå ute inatt så gjorde honom väl utrustad inför natten ! ;) flugtäcke - check ! Hoppas nu han struntar i att klia sig !


haha positiv eller vad ?

Pusspuss !



Förlåt för dålig uppdatering !

Har inget annat att skylla på än att jobba på kyrkogården tar död på mig.. HA-HA-HA !! Lite interna skämt där jaa ! ;) Jag skojar inte, det är verkligen helt dött och utan mina kära jobbekompisar skulle jag seriöst tråkat ihjäl.. Det enda man gör, 8 timmar om dagen, är att rensa ogräs och kratta löv. VIlket roligt liv man har ! Hehe, fast när lönen kommer så jäklar ska det shoppas !!! :D

I två veckor har iaf mina dagar sett ut såhär:

Gått upp klockan sex. Börjat jobba sju. Kommit hem vid halv fem. Sovit till halv sex. Stallet vid sex. Ridit Sparky. Hemma igen vid halv åtta, åtta. För rastlös för att kunna sova. Springa en runda. Duschen vid nio. Jordgubbar till kvällsmat vid halv tio. Och sen snaaaaaaaaaark !

Tänkte att jag iaf kunde meddela att jag lever ! Ännu är jag inte nergrävd ! Jag har nästan bara dränkts för det har regnat heeela tiden. Sjukt mysigt att hitta miljoner sniglar och maskar i jorden säger jag bara ! 

Red dressyr i tisdags och hoppade i onsdags. Han var super båda dagarna. Igår red jag en runda i skogen och han var helt craaaazy. Idag blir det en sväng i paddocken !

Jag kan ju även berätta att jag gicko och la mig vid fem i natt så är lagom sleten. men jag lovar på heders och samvete att jag ska blogga mer ikväll !!!


Bild från när vi slutade skolan !

Sry att detta inlägget inte blev så värst hästinspererat ! Har inga nya bilder på Sparky dessutom !! Blööö ! Tar med kameran nu direkt så får ni iaf någon söt bild på Sparky i hans fina flugtäcke ;) 

Pusshaaaaj !
 ses ikväll ! ;)


Glad Midsommar!!

I går firade vi midsommar, eller ja, jag själv firade genom att gå på liseberg ;) ! Men jag hoppas att ni hade det bäst iallafall!

Nu har jag vaknat och är super pigg faktsitk, har en otroligt härlig känsla just nu! Som kom fram tack vare gårdagen och Sofias inlägg om att hon har gått vidare! läs det här--->  http://teamsl.se/?p=1930 

Ni vet ibland får man bara den känslan att nej nu jävlar ska jag gå vidare och lämna skiten !!
Just nu är jag bara så trött på allt jag har fasnat i, allt mellan himmel och jord, allt från liksom stökigt rum till kärleken,, Men nu får det vara nog, jag ska inte vänta på att allt ska hända och tro att det ska hända,, utan jag ska göra det jag vill, va lite spontan och öppna mig för nya saker,, liksom inte låsa in mig i ett rum och stanna där med allt det gamla, för nej jag tänker låsa upp dörren och möta nya saker!!

Det är en sak jag tror många känner, men det är nog inte många som vågar öppna den där dörren, för i det rummet är det tryggt och säkert, men ´kanske inte så roligt,, men tänk om man öppnar dörren, möter nya männsikor, upptäcker saker och går ett steg fram,, jag tänker göra det,, menar jag har slutat nian nu och ska börja gymnasiet, det är ett steg fram iallafall!! Jag vill inte känna mig fast och vänta på att allt ska hända, utan jag vill göra det jag vill och det är möjligt!!




Så nu sk ajag städa mitt rum sen ska jag ut och förebereda inför imon , för då bär det av mot Dagstorp med maccis, så ni får ha det asss gott idag, blir så klart mer bloggning ikväll possposs!


Let's do it!

Jaaaadå, har ridit macce och allt,,!

Nu ska jag snart sova för imon är det midsommar och jag åker till Lisebreg!! :D

Men tänkte visa hur min helg kommer se ut iaf :)

Fredag: Hästarna vilar, för jag e på liseberg!

Lördag: Rida alla hästarna, bada och fixa Maccis

Söndag: Tävla i Dagstorp, men Maccis

Jag har inte så mkt mer att skriva faktiskt , för måste verkligen sova snart, ska gå upp vid 06.00 typ för vi ska köra vid 08.00 tror jag ;D så jippie typ,,, eller inte...;)

aja ni får sova så gott och ha en bra Midsommar!!

possposs


en bild från tredje ridpasset på Maccis efter vi fått hem han ;)


Förlåt,,

Usch och fyy vilken dålig uppdatering det har varit här,, jag ska skärpa till mig, man säger jaja jag ska blogga, men sen när man kommer hem på kvällen är man så trött så man somnar direkt.! hhaha men nog om det!

Nu ska jag ut och rida Maccis ett riktigt dressyr pass, sen ska jag städa och bloggggggaa!!! 

Seeeeya soooon!

possposs


// My


SHubreee

Hej bloggen!

Kom precis hem, efter att ha jobbat,,, känns awesome att tjäna lite extra pengar, speciellt nu eftersom det snart är falsterbo :D

jjaja men ikväll får ni film från gårdagen , sen blir det lite mer skojsigt! :D

NU ska jag rida Maccis en ruda i skogen ochs en skritta Sibanta , så ha de gott folket !



mmmm hade inte suttit fel med en negerboll nu asså ;D eller jag chokladboll ;)


Resultat

Jaaa,, här får ni resultaten från idag!

Red sibanta som sagt i en 90cm och en 100cm och det gick super bra!! :D


90 cm: När jag red fram så gick hon lungt och trampade på bra, kännde verkligen att hon ville och allt bara var perfekt! Kom sedan in på framhoppningen och det gick väl helt okej, ja asså Sibanta skötte sig jätte bra, hon bjöd och allt,, men herregud vilket dåligt underlag det var snor halt,, men det har ju regnat helllllllllla dagen så det är inte så konstigt! KOm sedan in på banan och hon blev lite spänd men det släppte sen, det var rätt kul faktiskt det var lix en jätte stor och lång vattenpöl efter ett hinder och före eftersom det hindert hoppades från två håll,, Det roliga var att när jag hoppade hindert så att jag red genom vattnet först, så fört blev hon jätte osäker och blev jätte försiktig tills hon fatta hur jäkla kul det va,, haha asså så jäkla underbar känsla när hästen bar afyfan va kul detta är,, hon lix fick ett så otroligt setg och plaskade genom denna vatten pöl med en enorm glädje hahah så sött!! Så det blev en felfri runda , super nöjd! :)

100cm: Red bara igenom henne lite i traven och lite galopp, sen gick jag in och tog krysset två gånger, sen oxern,, då hon kändes super! Kom in på banan och hon kändes fin men kände att jag tappade lite kontakt med henne i mellanåt, speciellet i slutet,, då jag på sexan blir tvungen att trycka av henne lite tidigare (då hon blev osäker) och hoppet blev sånt jätte hopp, så jag tappade balansen och tappade ena stigbygeln haha,, så jag korta in henne för att ta stigbygeln, sen la jag en volt innan sjuan, då jag kände att jag skulle kommit jätte fel på den,, ja efter volten red jag mot sjuan och hon hadde den hur fint som helst,, sne kom jag mot hindert med vatten pölen hahah ja här satt jag inte riktigt och höll om henne så, blev ett extratramp och medföljde ett nerslag! Men det bryr jag mig inte om, detta var en Pay and jump och jag var jätte nöjd med henne,, man får ju tänka att detta är andra gången jag är ute med henne på "tävling",, så jag är jätte nöjd!!

Bilderna är från Alexandra, tack för bilderna , jätte fina,,, kolla in på hennes blogg --> http://xelaaa.blogg.se/ 



:)

VIdeon kommer upp imon

nu ska jag sova possposs :) <3


R.I.P,,<3

Allt jag kan säga är att detta är otroligt hemskt, att förlora sin bästa och finaste vän,, Vi sörjer med dig Johanna Grant,(johannagrant.se/ )





En så otroligt vacker och fin ponny ,,

R.I.P <3


Lagom trött..

Trööött efter helgen så nu blir det duschen & en film. Nya tag, jobb imorgon !

Red en runda i skogen idag på en galen ponny, hehe, sjukt underbar är han !!

Imorgon har Sparky förtjänat en vilodag. Sen på tisdag är det dressyrträning och onsdag hoppträning. Helt awesome, älskar att träna ! Har ingen ork att fixa videorna men ni får överleva ändå ! Laddar upp de en annan dag ! (:

För övrigt har jag shoppat en massa sommarkläder till mig själv, kände att jag förtjänade det !

Men så fort jag får lön blir det nya stövlar till mig och nytt tävlingsset till ponny ! :D


Nummer 3 har jag bestämt mig för att jag vill ha, tycker ni jag valde rätt ? :)

Pusspuss


Resultat !!

LD : Allt kändes super. Vi slappnade båda av och kom rätt vid hindrena. Blev inte så många omtramp som det brukar. Rev dessvärre ett hinder men hoppglädjen finns där nu !!! Det e sjukt skönt !

LC : Ett ner även här. Något tröttare ponny men det kändes ändå bra. Det känns som vi är på god väg framåt nu så nu ska det bara fixas ett litet tränings/tävlingsschema, sen jäklar ! Maaaaassor av träning ska det bli så att vi kan förbättras ännu mer !

Kan ju även berätta att jag blev avkastad på framridningen till första klassen, hehe ! Tjurig som han är så fick han lite fnatt ! (a) Fast det gick bra !! :D

Pusspuss !!


Nu gäller det !!

Taggad som tusan ! Nu ska jag bege mig till stallet och fixa lite innan Ange kommer och hämtar mig och Sparky ! Håll nu tummarna för oss bästa läsare för nu drar vi snart till hässleholm !! 

PUUUUUUUSSS !!




Vill ha massor av förslag !!

Vill ha massor av förslag på precis vad ni vill läsa om !

* Vill ni ha någon tävling ? Outfit tävling ? Utlottning ? Fler förslag ?

* Frågestund ?

* Fler bilder ?

* Fakta om något ?

Kom igen, har en del jag kan fixa men vill först veta om ni har några förslag om vad ni skulle tyckt varit intressant att läsa om ! Ni får komma med precis vilka förslag som helst !!


pussss !!


GOOOOOOOD KVÄLLL !!!!

Av någon anledning känns allt så jäkla bra just nu. Helt underbrt !!!
Det blir tävling i Hässleholm imorgon, tagga ! Efter det ska jag hjälpa till en runda med Nisse.
Efter jobbet idag gick jag igenom mina gamla tävlingsrutiner. Red igenom Sparky och kände efter så att allt kändes bra. Sen så borstade jag honom riktigt ordentligt så att jag har en skinande ponny imorgon. Putsade även av sakerna lite och kan nu berätta att jag är HELT slut. Jobbet tar verkligen hårt på en ;)
Nu ska jag iaf bara mysa och ta det lungt. Ska äveb äta lite jordgubbar till kvällsmat! Mums !

Uppdaterar hur morgondagen gått, så fort som möjligt !!

Nu ska jag tagga inför inmorgon !!!

(Sry, för kort inlägg. Blir bättre imorgon då det ska läggas in videos från dagen !!!) :D

Pusspuss !!!




USCH FY BLÄÄÄ!

Nej dagens ridning drar jag banne maj ett streck över, jag som var så positiv och glad i dag aja inget man kan göra mer än att gå vidare och glömma rid passet.

Blir mer blogging när ag kommer hem fö nu ska jag duscha och fixa mig, hade gooooott!!


Go morgon!

GO morgon mina fina läsare!

Nu är jag vaken, väldigt tidigt för ovanlihetens skull men det måste bli så ibland :)

Jag sitter även med min frukost och i dag blev det Jordgubbar med vanilj yoghurt, som faktiskt är väldigt nyttigt och ger en bra start ¨på morgonen. Jag har inte börjat ta upp det på bloggen men, jag försöker komma i bra form igen, nu i slutet blev detr föööööör mycket skräp mat och hästarna gick inte så mycket som dem brukade. Men nu tänker jag köra igång med nyttiga måltider och ut och motionera vid sidan om ridnigen då. Ni vet vill man va snyggast på stranden måste man jobba för det ;) hehe.

Så jag tänker börja med att varje dag på bloggen lägga upp något man kan tänka på för att man ska må bra i sommar kanske inte så hästigt precis men jag tror det kan uppskattas för vill man komma upp i kondis med både hästen och sig själv krävs det att man själv är i tipp topp form ;)  


EN typsik sak som händer på sommaren för dem flesta är tapp skor, känner ni igen er ;) ? Det är det jobbigaste som finns och det händer alllltid innan man ska tävla eller nåt sådant. Sibanta har en sko som knappt sitter men som turen är, så är min granne hovslagare så han kommer på lördag och sätter fast den. :D:D

MEn det finns ju saker som man kna göra för att undvika dessa tragiska saker, det är att ge hoven fett, vatten så de inte är torr! För när hoven blir torr så spriker den och då tappar dem skorna. jag spolar hoven efter varje ridpass och smörjer med hovfett, med det går lika bra med rapsolja eller nåt sånt :D

För ni vet,,Ingen HOV ingen HÄST ;)


Dagen för mig kommer även se ut så här :

* Äta klart och byta om
* Rida Sibanta i skogen och Maccis också i skogen
* In och duscha sen blir det massssssor med bloggga :D:D
* sen vid halv fem ska jag åka iväg med Bror , syster och kusinerna på nåt, dem sa att det var nån överaskning, så vi får väl se ;)

Plus nu är mamma och hämtar mina klubb saker, en klubb jacka och ett klubb schabrak , awesome ;D

Ja ganska chill dag som ni ser så jag ska väl börja på den lite smått , ni får ha det bra idag för det ska jag :D


Yeeeeeaaah !!

Helg snart !!! Yeeaah !
Igår kom jag hem vid halv tio då jag var uppe i Bälinge efter jobbet. Hjälpte till med familjen Wibergs treåring som nu ska börjas rida in. Riktigt kul att hjälpa till att fixa med en ungponny. Kommer lära mig otroligt mycket och det känns super ! Kom tillbaka till stallet vid sju och tog Sparky på en runda i skogen. Han var lika super som vanligt ! Puss på ponny !

Idag vilade lilla Sparky men det var nog bäst för jag var asssstrött !!

Nu måste jag städa rummet !



gammal oredigerad bild på Nizze ! (treåringen) här en han typ två eller ngt ;)

Pusspuss !!!!



Run the world""!

Hej på er bloggen! , nu har jag målat mitt rum klart, hhah äntligen !!

Så nu ska jag äta lite lunch och sen blir det ut i stallet och rida mina fina fina hästar :)

I kväll kommer det en lista på saker jag har tänkt att köpa nere i Falsterbo så missa inte det ni ;D

hade gott så länge pusspuss
 
här kommer en super cool outfit som evvo fixade till mig ;)

sen fick jag rida sparky ponny också ;¨)

heheh bjuder på mig jsälv rätt mkt :D


Super basssssss!!

Hej bloggen , sommaren är underbar ellerhur??! :D jag kan även göra er glada för om 17 dagar är det Falsterbo HS !! OMG vi längtar:D  själv ska jag dit den 6 och kasnke den 9 juli, när ska ni dit ??

Idag har jag ridit båda hästarna, Sibanta blev lite markarbete med mkt jobb i galoppen, för att få henne helt lös och mjuk. La in lite kryss och små hinder, och det blev väldigt bra, mkt nöjd med henne faktiskt :D

Maccis blev en bus och mysig skogs runda, han va lagom pigg och glad. Helt underbart när man tänker galopp och hästen nästan exploderar hahah så gulligt. Nej men han va rolig och ställde inte ngra speciella krav på han.

Tänkte skriva ner lite vad jag tänkt i tävlings/tränings väg:

Sibanta:

20/6- Pay and Jump Åsbo PK- 90cm och 100cm

22/6- Sandra träning, Perstorp KRF- Markarbete/ hoppning

längre har jag inte kommit med hennes planering

Maccaronie:

26/6- Dagstorpsortens RF- LD/80cm och LC/90cm

2/7- Kullabygdens RF- klasser vet jag inte ännu

16/7- Hästhagens RF- klasser vet jag inte ännu

sendan får vi se hur det blir framöver

Men jag är nöjd med min planering , rätt synd att jag inte kan åka på Börjescupen eller till varbergscupen, då mamma jobbar, menmen nästa år kanske ;D

Jag har inte så proffsiga bilder osm evvo men lite hag bilder :D



sötiss:D

ja fick en liten puss ;D

världens kassaste bild men wtf

aja nu ska ja sööööva , vi hörs imon <3


Överraskning !! ;D

Nu kommer jag vara på kyrkogården & rensa ogräs, så för att ni ska vara lite uppdaterade får ni lite söta bilder på mig och ponnyälsk ! Alla dessa bilder är även fotade av http://sofialindeberg.blogg.se/ ! Hon e helt enkelt bäst !! HAHA bjuder på en del bilder på mig själv (A) 


redan visad bild, men jag älskar den !!


Ännu en av favoriterna !!


Sprky ville inte riktigt sammarbeta med massor av mat runt omkring sig, typiskt honom ! ;)

Lägg märke till blomman i munnen ;)

älskar glädjen som alla bilder utstrålar <3

två snygga bakdelar (a) ;)


fin min ellerhur ? ;)

haha, tillslut sa han : nej nu jäklar är det lunchrast !

våra hårfärger matchar ! :D


Underbart mysiga bilder, ellerhur ? :D JAG ÄLSKAR SOMMAREN !!!

Om ni nu vill ha någon mer fotobomb i sommar så se till att kommentera och visa att ni är intresserade ! Kommentera !! :D:D

Pusspuss !!!! <3


Om sanningen ska fram !

Så e jag fortfarande sjuk, men jag kämpar på ändå ! Jobbade som vanligt och kände mig allmänt seg, men väll ju inte mista några pengar ! ;)
Red även dressyr med Sparky och kan säga att jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄR nöjd med honom ! Så fin han var, helt sjukt vad roligt det var ! Trodde det bara skulle gå halv bra eftersom jag är sjuk men han lyssnade sjukt bra ! Allt var så mycket lättare idag, känns super att ha en lydig ponny inför tävlingen i helgen ! Då jäklar ska vi hoppa bra och visa alla vad vi går för !
Framgångar som dessa är anledningar till varför man fortsätter kämpa ! Älskade ponny, du e bässssst !

Bilder från Sandra träningen :

Alla är fotade av underbara Sofia Lindeberg (http://sofialindeberg.blogg.se/) !!!! :D



Kommentera gärna så är ni underbara !! :D

Pusspuss


Usch & fy !

Sjukt ont i halsen, känns som om något river mig i halsen ! Näsan rinner och kliar, bläää !
Red iaf en liten runda på ponny och han var lika underbar som vanligt.  Oh shit, har nog nyst 20 gånger sen jag skrev första meningen, uuuuussscchh !


Imorgon blir det dressyrträning & till helgen tävling i hässleholm, helt awesome !

Nu ska jag iaf duscha, ta en alvedon oc sen sova så att jag orkar jobba imorgon !! Här får ni iaf videon från Åsbo !



Märk skillnaden mellan klasserna. I första klassen var han svår att få fram, han kollade på mycket och jag fick inte igenom halvhalterna ordentligt så vi kommer nära på en del hinder. I andra klassen såg jag verkligen till att han var mer framme och då kändes det super ! Snrt så jäklar så har vi känslan här och då kommer det bli skitkul att tävla !!

Pusspuss !!

Fixar in bilderna från hoppträning och mysbilder nu i veckan !!



Perstorp tävlingen !



Pusspuss !!


Tjeeena !

Nu e sommarjobbandet slut för dagen, så nu ska jag snart ner och rida lille ponnyälsk ! Han skoddes idag så jag passade på att fixa allt utom ridningen då. Så nu ska jag bara precis ner och ta in honom och rida ! Superskönt ! Tänkte bara snabbt fixa in filmen från Perstorps tävlingen, innan jag rider. Ikväll bjuder jag på tävlingen från Åsbo ryttarförening !

Pusspuss !!


Shubreee! ;D

Jaa slutat 9:an nu, dags att börja det riktiga livet snart, bara 3 år till sen är man klar! Jag har fyllt 16år vilket betyder 2 år kvar på ponny, vilket är minder kul.. Nu har jag sommar lov och vi taggar så in i för alla tävlingar och biljettér bokade till Falsterbo horse show är bokade!!

Nu är frågan kan det bli bättre????!!

SVAR: Nej!!!:D



Så nu fick ni lite sommar känslor och lite taggande känsla va ;D? det var det som va meningen iaf :D

Kan ju berätta att min början på sommar lovet har varit grym!!

Jag var och tävla i lördags med Maccis på åsbo RF och där gick vi nolla i första klassne och i andra klassen blev det en 3:e placering, vilket jag är otroligt nöjd med. Känns så jäkla awesome att allt går frammåt nu, ska bli super kul att tävla i sommar med Maccis,, Nu jävlar ska vi satsa!!

För Sibantas del blir det att bygga upp kondis och muskelatur, ska bara hoppa på pay and jump och lite små tävlingar i sommar. Så kommer bli super kul och träna upp och göra oss klara inför den riktiga tävlings säsongen i höst!! :D

NU ska jag ut och fixa i stallet , sen ska jag rida båda hästarna och sen blir det måla rummet (Y) :D 

NI får film från andra klassen, där vi fick en 3:e placering, Det blev ett stopp på sista hindret men det var mitt fel då jag tappa han på yttern helt och hållet, men jag är nöjd ändå för hans insats var super!! <3

 

possposs


Yeah, nya headern uppe !

Ja, som sagt så är den bara tillfällig, men kände att det behövdes något nytt här ! Så fixade ihop en header med lite somriga bilder, så att vi kan bli lite gladare !

Nu ska jag sova så att jag pallar att jobba imorgon !

Fixar lite av min minneslista imorgon !


bjuder på en smågullig bild !

Pusspuss !!



Påminnelselista !

Har massor av saker att lägga in här på bloggen, så för att kunna komma ihåg allt så skriver jag ner det nu :

* Ny header

* Bilder från Sandra träningen

* Tre tävlingsklasser ska visas

* Bilder från när jag rider Sparky på ängen ska upp

* Jag ska ta er på en rundtur i stallet - bara rundturen kvar, duktigt av mig ;)

Vill ni se någon bild ifrån vår avslutningsdag/utklädningsdag så säg till. Kan ju alltid vara kul att se hur vi har det utanför stallet ;)

Något mer ni vill läsa om ?

Nu ska jag sätta fart så att något blir klart. Headern kommer förhoppningsvis upp ikväll ! Den får bli lite tillfällig tills My skaffat nya biler på Sibanta ;)

Låter detta bra ? :D

Pusspuss


SOOOOOMMAAAAAARLOOOOOV !!!!!

Äntligen har vi sommarlov, så jäkla underbart !!! Har haft underbara dagar nu och är väldigt nöjd med mina betyg ! Nu kommer jag kunna börja blogga igen på riktigt :D så underbart !
Imorgon ska jag tävla med My & kommer desstom få träffa lille Turbo :D
Bloggar mer under dagen :D

Pusspuss




RSS 2.0